Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erererrertt

od nowego roku kolejne podwyżki, śmieci, woda, bilety....

Polecane posty

Gość pr.....
Wracając do polskiego busa to nie ma sie czym podniecac bo jak miastowy pisał wyzej wlasciciel to nie polak a brytyjczyk czy raczej szkot z ogromnym kapitałem a do tego dostał niezle dotacje bodajze z unii na rozwoj i moze sobie pozwolic na zanizone ceny biletów. Ale nie cieszcie sie moi drodzy bo juz niedługo jak wykosi konkurencje mniejszych przewoznikow, których wlasciciele są nasi polscy przedsiębiorcy ktorzy ledwo dysza bo ich nie stac na doplacanie do biletow, to dowali takie ceny ze sie co drugi przeprosi z PKP. Tak wlasnie wyglada nasza polska rzeczywistosc, zapewne w niejednej dziedzinie gospodarki. :O Kobiety są jednak... --> pozdrawiam serdecznie i podpisuje sie pod wszystkim co piszesz :)

Gość l tak będę
i jestem za PO to jedyny ratunek przed oszolamami i faszystami.Nie ma lepszej alternatywy . Nie dajmy się zwariować.

Gość Kobiety sa jednak.....
Kolego pr..... mądrze piszecie, ale co z tego... Najważniejsze, że za nic nie odpowiada Tusk i tego się trzymajmy!:)

Gość To zależy ...
Sondaże to bujda na resorach.

Gość pr.....
Haha to ja się dzis nie ubieram w pizame do spania ale zaznaczam przy swiadkach ze mam dwojkę małych dzieci i nie bede miala z kim ich zostawić :classic_cool:

Gość To zależy ...
Ci co są za Po, niech codziennie zasypiają w poczuciu wyrządzonej KRZYWDY biednym rodzinom i ich głodnym dzieciom. Zapatrzone w siebie i w swoją kieszeń egoiści, materialiści, szkodniki tego kraju!!!

Tak jest Towarzysze, nie dajmy zaplutym karłom reakcji wsypywać piachu w sprawnie działające tryby naszej gospodarki!! Brunatny faszyzm już wystawia swoje ostre kły, aby jadowicie ukąsić naszych Towarzyszy a co gorsza!! ukąsić za nic nie odpowiadającego TUSKa! Tylko razem Towarzysze i tylko w łącznie z naszym zaprzyjaźnionym krajem rad możemy dać odpór oszołomstwu i ciemnogrodowi! Mówimy stop, faszyzm nie przejdzie! Nikt nam nie będzie luzował pasa!! a już na pewno nie burżuazyjne karły reakcji z imperialistycznymi urojeniami! Flagę Wyprowadzić! Towarzysze!

pr..... chętnie bym popilnował ale obawiam się, że jutrzejszy poranek spędzimy pod jednym adresem...aresztu;)

Gość To zależy ...
Aha, nie omieszkam dodać do tego powyżej, że oczywiście Po-wcy w sprawie antyaborcji, pierwsi zabierają głos, mieszając się w czyjeś życie, ale potem los takich dzieci mają daleko w zadku. Liczy się tylko ich kasa i to co by chcieli, więc, jakim prawem wpieprzają się w życie prywatne kobiet.

Gość pr.....
Niestety mało kto jednak rozumie ze naszej "wladzy rzadzacej" nie chodzi o dobro narodu a zupełnie inne rzeczy ale to juz bardziej zawile historie, ale zycie w nieswiadomosci to tez jakis sposob na spokojna w miare egzystencję. Kobiety są jednak... > ja jutro sie kształce wiec prosze Abw i FBI CIA i innych o niezakłócanie mi planów ;)

Gość pr.....
Kase i władze ;)