Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kenedie

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość Kenedie

Wiec tak zaczne od tego ze mam niecale 16 lat i ostatnimi czasy kochalam sie z moim kolegą o rok odemnie starszym,nie zabezpieczylismy sie:/ to bylo okolo 3 miesiecy temu od tamtej pory nie mam okresu ( zawsze mialam co miesiac choc zdarzalo sie ze spoznial sie kilka dni ) ostatni raz okres mialam w polowie sierpnia od tamtej pory juz nic,wymiotowalam ale tylko przez 3 dni,bolą mnie piersi robilam test wyszly 2 kreski u ginekologa nie bylam bo strasznie sie boje ze on zawiadomi moim rodzicom :/ oni by sie wsciekli ( to nie prowokacja!!!) tylko problem :(

Gość kwi kwi
masz gówniaro za swoje. Puscilas sie jak szmata . Zal mi twoich rodzicow .

Gość marcheweczka...
No ciaza a co ty myslisz

Gość m20kafeteria
oj dziecinko.No pewnie że to ciąża:-) gratuluję.A rodzice i tak dowiedzą się prędzej niż się tego spodziewasz.

Gość Kenedie
myslalam o usuniaciu ale watpie by to zrobili ;( spac i jesc nie moge bo sie boje :(

Gość Poszłabym na balangę
Skoro nie masz już okresu 3 miesiące i na teście wyszły 2 krechy, to jest to ciąża niestety. Co za puste dziewuchy są teraz. Ja w Twoim wieku nie brałam się za seks.

Musisz powiedzieć jak najszybciej rodzicom żeby się jakoś na ta sytuację przygotowali...teraz się boisz powiedzieć ale pomyśl co będzie później.

Gość Dochtór z wziernikiem
Mam dla ciebie dobrą wiadomość. To nie ciąża, to rak. Najpóźniej za trzy miesiące umrzesz

Drugą sprawą jest jak w dobie XXI wieku, internetu nie posiadać podstawowej wiedzy na temat zabezpieczeń?

Gość sdghjfhg
Haha, co za tępa dzida. :D Nie dość, że uprawiała seks, to w dodatku z kolegą i bez zabezpieczenia :D a teraz się dziwi, że w ciązy jest! Wszystkim kolegom dajesz? :) A chociaż za darmo czy bierzesz za to kasę?

Gość marcheweczka...
Dziewczyna ma 15 lat czy wy musicie ja tak jechac przeciez to nic nie da. Moim zdaniem jest to wina rodzicow,zle ja wychowali dzieki czemu dziewczyna sobie zjebala zycie

Gość marcheweczka...
Ja w jej wieku nawet nie myslalam o takich rzeczach a co mowic zebym robila, podobnie trojka mojego rodzenstwa, jak mowie kwestia wychowania

Gość Kenedie
moi rodzice sa surowi jak sie dowiedza to mnie zabija :/ robilam juz raz bez zabezpieczenia i nie zaszlam i myslalam ze bedzie tak tym razem :( jedynie to znajomi wiedza o ciazy,i kolega ale on nawet rozmawiac ze mna niechce

Gość marcheweczka...
W sumie daje 0/10

marcheweczka.. czy ja wiem czy kwestia wychowania? Ja miałam dużo swobody, nikt nie dyktował mi co mam robić a nigdy bym tak nie postąpiła. To raczej kwestia pokoleń, bo co następne to gorsze.

Kenedie ale zrozum rodzice i tak się dowiedzą to tylko kwestia czasu. I wiesz co lepiej żeby dowiedzieli się od Ciebie niż od kogoś trzeciego.

Gość marcheweczka...
Msalice17 to ty nie wiesz ze zakazany owoc smakuje najbardziej? Im dziecko trzyma sie surowiej,a sex to temat tabu tym jest gorzej. Ja mialam troche swobody ale z wyznaczonymi granicami i wiedziałam co grozi za ich przekroczenie

Gość TwojaDziunia
wiem wiem wlasnie ,chyba jednak lepiej jak powiem co bedzie do bedzie

Gość marcheweczka...
Zamiast surowiej to krocej ma byc:)

Gość Kenedie
co bedzie to bedzie powiem a ty dziunia won