Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesiestrasznie283

co ja mam robić?jestem bezradna

Polecane posty

cześć moj problem to okropne pryszcze głownie na brodzie...mam 17 lat. to jest moj wielki kompleks nie umiem sobie z tym poradzic.i to nie jest tak,ze ja nie pielegnuje twarzy..codziennie myje woda przygotowana ,zelem do mycia twarzy mama maści od dermatologa i nic nie dziala.. a jak zadzaiala to na chwile i problem powraca.moje wszystkie kolezanki maja piekne jasne cery nieskazitelne nie widzialam u nich nigdy zadnego pryszcza ;// ludzie macie jakies pomysly jak sie tego pozbyc /

hej też mam czasem krostki na brodzie i one świadczą o złej diecie. Pewnie jesz śmieciowe jedzenie. mi wyskakują jak zjem zupkę chińską :)

Gość hsoaiosh
to prawda co mowi joanna.po drugie pij 4 razy dziennie po2 zaparzone torebki pokrzywy i smaruj sie brevoxylem na przemian z aloepantenem.kup w aptece lub popros zeby ci zamowili jesli nie maja.pomoze po ok 2 tyg

pije herbate z bratka nie pokrzywy nic nie daje

Gość te coca cola
wyciśnij

Gość Kikimoto
Może spróbuj zmienić żel? Ja mam dość delikatną skórę i dostałam wyprysków w ramach uczulenia po przeprowadzce. Woda w nowym miejscu była dużo bardziej chlorowana i muszę po kąpieli dodatkowo oczyszczać z niej twarz i dłonie, kremować.

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Nie myślałam że tak na mnie zadziałają a łapałam się już różnych metod bez skutków. Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.