Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradxcie markeee

hej faceci krótkie pytanie o samochód dla kobiety

Polecane posty

Gość poradxcie markeee

potrzebuje raczej małe 4 drzwiowe cena 15-20 tys (rocznik tak od 2005 wzwyz) i nie mam bladego pojecia na co patzrec

Gość bvcnx
Wartburg

patrz na wielkość lusterek, tapicerkę i kolor lakieru ...to fundamentalne rzeczy dla każdej kobiety

Gość dfsa
dla kobiet najlepsze sa auta kompaktowe

Najlepiej kupić takie w którym dobrze byś cię czuła. Czyli Może Toyota Yaris Lub Opel Corsa oba te samochody są małe mało palą i najbardziej pasują do kobiety.

Gość poradxcie markeee
yariska mi sie zawsze podobała zaraz zobacze czy sie zmieszcze w tej cenie bo jakiego mega starego to tez nie chce

Gość poradxcie markeee
dzisiaj ogl. suzuki swift ..niby fajne ale jakies takie naprawde małe

Gość jednoosobowy głos tłumu
jak ci swift maly to zmien temat

Gość prawictwo pospolite121
do kobiety najbardziej pasuje mikra ..

Też szukam i mam identyczne wymagania;)Jeżdzę Suzuki Swift na prawku i jest naprawdę fajne tylko,że instruktor mówił,że psuje się często i ma drogie części. Ja jestem zainteresowana renault megane III, Audi A3. A nissan micra nie podoba mi się wizualnie;)

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja mam najnowsza Toyotę Yaris i kosztowała 42 tyś.Ten samochód jest dobry na miasto,W dalekie podróze-jest niewygodny bo wg mnie fotele są żle wyprofilowane.Co do komfortu jazdy to ok.Jeszcze jednym minusem jest to,ze jest mała widoczność tzn jak np wyjezdzam tylem z parkingu to fotele zasłaniają pole widzenia.

Gość jestem kobietąąąąąąąąąąą
Ja lubię auta typu sedan, obecnie mam Vectrę C, ale zbieram na Insignię, wcześniej miałam Astrę jako pierwsze auto i jakoś tak się przyzwyczaiłam do Opla. Nie podobają mi się małe, krótkie, ścięte z tyłu samochody typu Yariski, ani np. Corsy...Dla mnie samochód musi mieć wygląd, jeżeli chodzi o kolor to czarny lub srebrny, musi mało palić czyli wszelkie silniki pow. 2.0 odpadają, mój obecny pali 10-12l/100km. A i oczywiście najważniejsza cecha-nie może się często psuć, najlepiej żadnych awarii, zwłaszcza na środku drogi:P