Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bobcat

Czy odczuwam zdrowe emocje do tej kobiety?

Polecane posty

Gość te coca cola
znaczy... ksiedzem bedziesz?

Jej cycki juz też widziałem,ale mniejsza z tym. W sferze duchowej to nie ma znaczenia. Ja jestem mistykiem, Wy pewnie macie mentalność ateistyczną więc pewnie mnie nie zrozumiecie

Księdzem nie będę. Nie wierzę w doktrynę katolicką. Czekam na moment, kiedy Bóg na nowo wstawi się za Jerozolimą. I chciałem dodać, że to dziwne, ale śniła mi się zanim spotkałem ją na jawie. Zastanawiam, się, czy to nie znak od Boga.

Gość te coca cola
ta jasne kto nie z nami ten przeciwko nam..... jakaś awaria tutaj widze jest

" I zbiorę wszystkie narody do walki z Jeruzalemem. Miasto będzie zajęte, domy splądrowane, kobiety zhańbione. Połowa miasta pójdzie w niewolę, lecz resztka ludności nie będzie usunięta z miasta. Potem wyruszy Pan i będzie walczył z tymi narodami, jak zwykł walczyć w dniu bitwy. Jego nogi staną w owym dniu na Górze Oliwnej, która leży naprzeciwko Jeruzalemu od wschodu, tak że Góra Oliwna rozpadnie się w środku na wschód i na zachód, tworząc wielką dolinę. Połowa góry cofnie się na północ, a druga połowa na południe. Wtedy będziecie uciekać do tej doliny między moimi górami, gdyż ta dolina będzie sięgała aż do Azel; a będziecie uciekać tak, jak uciekaliście przed trzęsieniem w czasach Uzjasza, króla judzkiego. Potem przyjdzie Pan, mój Bóg, a z nim wszyscy święci. W owym dniu stanie się tak: Nie będzie ani upału, ani zimna, ani mrozu. I będzie tylko jeden ciągły jeden dzień, zna go Pan, nie dzień i nie noc, a pod wieczór będzie światło. I stanie się w owym dniu, że popłyną żywe wody z Jeruzalemu, połowa do morza na wschodzie, a połowa do morza na zachodzie, i tak będzie w lecie i w zimie. I będzie Pan królem całej ziemi. W owym dniu Pan będzie jedyny i jedyne będzie jego imię." Zachariasza 14:2-9

Gość xenia balowa
Ty nie zakochany, tylko chory psychicznie jesteś. Takich dziwacznych tekstów dawno nie czytałam. Od mentalności łososia po czysty arianizm i cytowanie biblii.... Obstawiam schizofrenię w początkowym stadium.

Gość +odp
A co wiesz o malzonce Baranka z objawienia? Odpisz

Nie. To nie ja jestem chory psychicznie. To wy lewacy jesteście najgorszą zarazą, która powinna zostać wypleniona i jeśli sprawiedliwość istnieje, to wypleniona zostanie!!!

To alegoria, którą w Objawieniu Janowym jest właśnie nazywane Jeruzalem

Podobne alegorie były zastosowane w księdze Ezechiela wobec Jeruzalemu i Samarii, w którym oba te miasta były opisane, jako dwie nieposłuszne małżonki

Gość +odp
Przeczytajj Objawienie 19:7, 8

To znaczy, że Mesjasz (Jezus) powróci do Jerozolimy i ją obejmie w niej panowanie. W pewnym sensie "poślubi"