Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azazellaAaA

Facet nie pozwala mi zapłacić, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość azazellaAaA

Spotkaliśmy się 2 razy, planujemy kolejne spotkanie, ale za każdym razem on nie pozwala mi zapłacić za siebie, a kiedy ja to proponuję, wyciągam portfel, to on się absolutnie przeciwstawia i nie chce słyszeć o tym bym to ja płaciła ani za siebie ani za nas oboje :o Ja wiem, że to on zaprasza, ale głupio się czuję kiedy to on za wszystko płaci... jak chciałam kupić bilety do kina i stałam już w kolejce, to on stwierdził, że absolutnie nie i szybko pomknął do innej kolejki i te bilety kupił... bardzo głupio się z tym czuję, tym bardziej, że nasza znajomość nie jest jakoś rozwinięta...

Ciesz sie, ze masz takiego gentlemana :) Niektorzy faceci tak maja.

Gość strasznie zakłopotana..
zazdroszczę Ci, ja zapomniałam zapłacić za siebie i teraz czuję się ohydnie, a Ty masz taki komfort psychiczny...

Gość azazellaAaA
Zakłopotana, ale on wymagał od Ciebie żebyś zapłaciła i nie zrobiłaś tego, więc czujesz się źle? Mnie jest głupio, bo ja nauczona jestem po przejściach z moim byłym, który miał węża w kieszeni, że ja płacę za siebie albo i za nas oboje, bo on nigdy nie kwapił się z tym, żeby płacić... Ten obecny jest gentlemanem, to fakt, widać to w każdym jego zachowaniu, ale kwestia płacenia zawsze była dla mnie jakimś takim problemem, bo zawsze chciałam być samodzielna :o

Gość ALE MASZ PROBLEM!
A kogo to obchodzi? Aż o tym musisz pisać na forum.Jesteę jakaś niedorozinięta! Spadaj wycieraczko, wez się za naukę.Wkurwiają mnie takie kozy co pierdolą o niczym!