Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia9418

dziwna miesiączka, pomóżcie

Polecane posty

mam dziwny problem. Zawsze miałam miesiączki równe 28 dni, dosłownie co do godziny. Miesiąc temu brałam przez 10dni gynalgin dopochwowo, po którym pojawiła się miesiączka normalnie, lecz nie bolało mnie podbrzusze, nie mialam PMS ani bólu piersi (a było tak zawsze). Zaniepokoiło mnie to, ale postanowiłam poczekać co będzie z następnym okresem. Ten okres dostalam 28 października i trwał około 5 dni, a zawsze trwał 7. Obserwowałam się po końcu tej miesiączki i zauważylam że prawdopodobnie nie mam dni płodnych (brak dużej ilości śluzu, bólu w podbrzuszu). Dzisiaj znowu dostałam miesiączke, a wraz z nią przybyły bóle piersi, bóle podbrzusza i wszystkie objawy normalnej miesiączki + uderzenia gorąca i nerwowość. Czyli miałam tylko 20dniowy cykl. Kupiłam test ciążowy który mam zamiar jutro zrobić. Czy jest możliwe zajście w ciąże? Między tymi "miesiączkami" współżyłam. Pomóżcie..

Skoro wspolzylas,to mozliwosc ciazy jest. Jednak pamietaj,ze nie kazda miesiaczka jest taka sama,a to,ze nie masz sluzu plodnego,tez niekoniecznie oznacza,ze nie bylo owulacji,poniewaz mozna ja potwierdzic tylko poprzez monitoring.Najlepiej jezeli udasz sie do ginekologa i opowiesz mu o calej sytuacji bez wzgledu na wynik testu