Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gieorginia

Podoba mi sie chłopak 2 lata młodszy ode mnie..co robic?

Polecane posty

Gość gieorginia

sama nie wierze w to,że zainteresowałam sie młodszym od siebie chłopakiem.mam 18 lat i glównie krecili mnie starsi faceci. Od jakiegoś czasu obiektem moich westchnien jest 16 letni chłopak!!!!! Jego uroda jest dla mnie takim zjawiskiem,ze patrzenie na niego 24h to dla mnie za mało... koles z wygladu jest moim ideałem..niczego sie nie moge u niego doczepic.. ja,co nawet na mysl by mi nie przyszło,ze zwroce uwage na pierwszaka,jak głupia szukam sposobu zeby sie do niego zblizyc.. chłopak jest dosc zamkniety w sobie..kiedys nawiazałam z nim rozmowe,ale niestety rozmawialismy tylko chłwile.. czy według was, mnie juz doszczestnie porabalo,ze szukam sposobu,zeby zwrocic na siebie jego uwage?

Gość sdafsafgaf
I co sie przejmujesz? Mnie bzyka o 6lat mlodszy 20latek :)

Gość gieorginia
co innego gdyby on miał np 20 lat a ja 22.. jest wtedy bardziej dojrzalszy..a tutaj jedynie 16 lat, a ja do takiego wzdycham.. o dojrzałosc mi tutaj tez chodzi.. niby nie odnosze wrazenia zeby był jakims niedojrzałym chłopaczkiem,ale mimo wszystko jest za młody,a mimo to,na ta chwile jest moim marzeniem:)

Gość gieorginia
up

Gość autorka_georginia
pisze z nowego nicku,bo ktoś mi zajął tamten.. nadal czekam na jakieś propozycje

Gość Sekonda
Moj tez jest ode mnie 2 lata mlodszy. No ale ja mam 24 a on 22. Wydaje mi sie ze 16latek to jeszcze gowniarz, popatrz sobie na niego jeszcze kilka lat a potem poderwij :P

Gość torze
Odpuść sobie, mamuśko. BO on ciebie odpuści na pewno. Młody chłopak miałby się wstydzić za starą lampucerę?

Gość autorka_georginia
torze: jak dla Ciebie 18-latka to stara lampucera to w takim razie mam do czynienia z jakimś 14 letnim smrodem,albo zdziadziałym 20+...🖐️

Gość autorka_georginia
podnosze