Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama007

idealna niania na tvn style - ciepriące maluchy

Polecane posty

Gość mama007

ogląda ktoś tę masakrę? Program wygląda na nagrywany sztucznie, ale te dzieciaczki naprawdę cierpią! Jak oni mogą robić coś takiego?!

Gość mama 12 tygodni
no właśnie, też przed chwilą patrzyłam jak 3letnia dziewczynka płakała a brat ją uspokajał. To kosztem dzieci jest krecone

Gość to jest na zasadzie
że program jest nagrywany po to, żeby rodzice zwracali uwagę na takie zachowania jak u tych niań, czyli "och, wszystko super, ładne dzieci, wszystko takie boskie itp." To są podstawieni ludzie, program ma tylko pokazać że takie problemy istnieją i żeby rodzice byli czujni.

Gość chyba logiczne że są podstawie
ale chodzi o to że nawet nagrywając coś na typ "serialu" te dzieci faktycznie cierpią, się boją.

Gość no niekoniecznie, że dla
każdego logiczne. Wiele osób twierdzi, ze to prawdziwe nianie i nie dają sobie przetłumaczyć, że to tylko telewizja.

Ja oglądałam ostatnio odcinek, w którym niania wyszła sobie do ogrodu na huśtawkę odpocząć i zostawiła w łóżeczku zanoszącą się płaczem dziewczynkę, nie wiem ile miała, może coś ponad roczek. I jak zobaczyłam jak ta malutka rzuciła się mamie na szyje po jej powrocie to też stwierdziłam, że Ci ludzie co to kręcą są zdrowo pier***dol***nięci.

Gość mama 2dzieci
Ale to rodzicw sami zglaszaja dzieci do nagrywania programu. Bo moze pozniej ktos je zauwazy i bedzie slawne

Gość paaranojaaa
to nie oglądaję tych gowien jak wam szkoda dzieci. Oglądalność spadnie i przestaną kręcić - proste? a nie codziennie sie w to gapicie i nagle szkoda wam dzieci.

Gość denveer
tez o tym myslalam niedawno, mam coreczke i nigdy nie zostawilabym jej na potrzeby show z jakas pierdolieta baba, lzeby mi dziecko straszyla.Ludze sa beznadziejni..

Gość too good to be true
Przecież nikt tam tych bachorów nie bije, a to, że gnój czasem zapłacze to chyba nie znaczy, że dzieje mu się krzywda? Od płakania jeszcze nikt nie umarł, więc spokój tu, rozepchane maciory.

Gość mama007
to good... powiedział, co wiedział. Żałosne, lepiej sie nie udzielaj, gimnazjum powinno chodzić do szkoły w sobotę. No właśnie, bez względu na parcie rodziców na szkło, misję programu itd, te maluchy naprawdę cierpią. Gdyby ktoś pokazał program o męczonych zwierzętach, to zaraz znaleźliby się obrońcy ich praw , a dzieci mogą męczyć?

Gość too good to be true
Haha, dobre. Jak można porównywać płacz dziecka do znęcania się nad zwierzętami? Rozumiem gdyby bachora obdzierali ze skóry, albo wyrywali paznokcie żywcem, czy zakopywali w ziemi. Ale płacz? Nie ośmieszaj się kobieto.

Gość fanka anka
chyba przesłania nie zrosumiałyście mamusie. Czasem chyba każda matka tak ma, jakiś gorszy dzien kiedy dziecko płącze o wszystko, ona jest sama w domu, boli ją głowa, jest przeziębiona i w pewnym momencie ma wszystkiego dość. Więc żeby nie krzyknąć na dziecko wychodzi na chwile, żeby ochłonąć.

Gość na wspolnej czy m jak miłość
To serial jak każdy inny. jak w na wspólnej dziecko płacze to wam nie przeszkadza? Przecież w filmach i serialach też grają dzieci (i też cierpią) i o to się nie burzycie. Odróżniajcie fikcję od telewizji,bo zaczniecie jeździć na Słomczyn w poszukiwaniu grobu Hanki Mostowiak.

Gość bezrobotna bleh
w serialach placza przez kilka sekund i mama jest obok i mimo wszystko est to co innego, tutaj dzieci są nastawione na długoterminowy stret tylko przez spragionych kariery beznadziejnych rodzicow ;-/ żal

Gość śłiwka łobaczyłwka
To jest telewizja. a wy tak ślepo wierzycie. Jak płacze takie 2 letnie to już jest na zasadzie zapłacz a dostaniesz cukierka. a mniejsze to robią w kilku ujęciach-kiedyś czytałam opis tej amerykańskiej niani jak wyłapali,że w jednej scenie dziecko było raz w skarpetkach,raz bez i kolor kaftanika się zmienił. To się nagrywa przez kilka dni a potem montuje. to dziecko nie płacze przez 20 minut. wystarczy 5. potem robią tzw pętlę, łączą i z 3 scen po 5 minut robi się 40 minut materiału.

Gość upson dupson
up