Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

czy dziecko ktorejs z was mialo stope prxywiedziona i ustawienie stop szpotawe

Polecane posty

Gość ja bym na twoim
moejscu to biedne dziecko gdzieś oddała, komuś kto zacznie je doceniac! kobieto a raczej dziewczynko weź się ogarnij, idź do psychologa po pomoc! jesteś nienormalna, tyle chorób, tyle pytań.

amanda ty masz problem ale z sobą,wiem,że twoje dziecko ma tyle miesięcy ile moje!ciesz się macierzyństwem,a nie wymyślasz ciągle temu dziecku jakieś choroby!widać że pomimo maleństwa w domu masz za dużo czasu,że wymyślasz stale pierdoły!

amanda ty masz problem ale z sobą,wiem,że twoje dziecko ma tyle miesięcy ile moje!ciesz się macierzyństwem,a nie wymyślasz ciągle temu dziecku jakieś choroby!widać że pomimo maleństwa w domu masz za dużo czasu,że wymyślasz stale pierdoły!

Robwalka, to nie sa wymyslone choroby mam takie wpisy w ksiazeczce i po prostu szukam osob , ktore maja podobne problemy aby skonsultowac to , zasiegnac porady itp..nic na to nie poradze , ze moj synek ma wnm, anemie i problemy ze stopkami :-(:-(:-(

to zostaw diagnozy i porady lekarzom!mój synek urodził się na pograniczu wcześniactwa,ale nie wymyślam tak jak ty!jako wcześniak jest pod stałym nadzorem lekarzy i pytania zostawiam dla lekarzy,a nie ludziom na kafe,którzy ani nie widzą mojego dziecka albo nie mieli styczności nawet z danym schorzeniem!

Amanda!! Ogarnij się wreszcie!! Nie dramatyzuj tak i nie histeryzuj bo się wykończysz kobieto! Pytaj o wszystko pediatry, chodź do specjalistów, jak jesteś na wizycie patrz co wpisują do książeczki, pytaj od razu a nie na kafeterii! Zadawaj wszystkie te pytania, które tutaj zadajesz, ale LEKARZOM! Masz być w gabinecie upierdliwa jak mucha, po to tam chodzisz, żeby się wszystkiego dowiedzieć od A do Z!

Gość Jabardzo
Odnoszę wrażenie, że przez to twoje czarnowidztwo masz teraz chore dziecko. Pamiętam twoje topiki, bez przerwy widziałaś jakieś choróbska, złe wyniki, cuda wymyślałaś. Puknij się nareszcie w ten pusty czerep i się zastanów. Szczęśliwa jesteś wymyślajac te wszystkie cudactwa? Jest chyba taka choroba, że matka potrafi nawet truć dziecko, by później się nim móc opiekować. Ty weź się może przebadaj u specjalisty nim zrobisz dziecku krzywdę.