Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna-anetka20l

Problem intymny- doświadczone, mądre kobety prosze doradżcie!

Polecane posty

Jesteśmy bardzo długo ze soba.. 4 lata. Pierwszy chłopak, pierwsza miłość. Bardzo sie kochamy, ale od jakiegos czasu w lozku nam nie iskrzy.. to dla mnie dyprymujacejak po paru minutach stosunku jemu juz opada.. Nie wiem co robić :(

Gość Odpuść mu trochę
Nie stwarzaj poczucia presji, może ma zwyczajnie słabszy okres w życiu, a jak dasz mu odczuć, że to problem i oczekujesz, że spisze się lepiej to będzie jeszcze gorzej.

Gość rytututu
wali na boku i nie wyrabia na dwie

Gość 4lata to krotko
bardzo długo? heheh seriously? Nie wiem dlaczego u was tak sie dzieje, moze on ma jakies problemy, moze nie krecisz go juz, albo kto inny go kreci.. Sprobuj byc bardziej sexy, fajna bielizna, jakies zmiany w sexie. Jak stoicie w kwestii sexu oralnego>? Lubisz/ nie lubisz? Moze jest nudno poprostu bo ja jestem w zw o 10 lat dluzej niz ty, a mojemu facetowi czesciej stoi niz nie stoi w moim towarzystwie ;) A ost kolega po pijaku powiedzial mi, ze kiedy siedzi kolo mnie to za kazdym razem mu staje ;) a nie mamy zadnych kontaktow sexualnych i miec nie bedziemy. Czyli jakos malo na swojego mena dzialasz.

Gość 4lata to krotko
opisz krotko jak wyglada wasze zycie sexualne a moze ci cos doradze. Jaki sex uprawiacie, jakie pozycje, czy masz zachamowania, a moze on ma?

Gość assasa
poczytaj w internecie o -cameltoe - buttcrack

Gość 4lata to krotko
no i mojemu sasiadowi staje na moj widok tak podejrzewam

Gość do : co robić???
To ją pocieszyliście. Czasem stresy, czy nawet schorzenia ( kręgosłup, serce) wpływają na zdolność erekcji. W moim związku także był ten problem, a im bardziej rosła moja presja , tym częsciej stosunki kończyły się niepowodzeniem a wręcz kłótnią. Odpuściłam, i od jakiegoś czasu jest wręcz na odwrót. Staje mu nawet z byle powodu, wystarczy że mu siąde na kolanach, lub przy pocalunku.

Gość assasa
cameltoe najlepiej prezentuje się w czarnych legginsach

Gość 4lata to krotko
no co? trzeba o siebie dbac pewnie zapuscila sie facetowi musi stawac na widok kobiety

Gość 4lata to krotko
wam pewnie tez nie staje impotenty

Gość assasa
filmy z butt crack i cameltoe możesz sobie obejrzeć na youtube .

Gość 4lata to krotko
ej podszywiew spadaj! :) chociaz dowcipny jestes, pewnie tez ci juz stanal- co>?

Gość 4lata to krotko
do- corobic? no wlasnie ja tez tak mam, nie bylo nigdy inaczej. Wiem natomiast, ze moze np duzy stres powodowacd takie sytuacje. Jednak jesli koles ma 20 lat to moze cos nie tak w zyciu sexualnym. Jestes blisko emocjonalnie, kochacie sie, lubicie, fajnie wam razem?

O nie, w kwestii mojego wyglądu nie moge sobie nic zarzucic. Jestem atrakcyjna osoba. i wiem, ze mojemu chłopakowi podobam sie bardzo. zawsze mi to daje odczc wiec tu problem nie lezy na pewno :) My nie mieszkamy razem, wiec ze tak powiem randkujemy ;) Kochanki nie ma na pewno wiec darujcie sobie tego typu teksty. Wszystko jest ok miedzy nami tylko ten sex.. Wiem tez ze on sie masturbuje i domiemam, ze to moze miec wpływ na nasze pożycie, ale przeciez bez przesady..

Gość prawictwo pospolite121
pewnie przytyłaś ostatnio , dlatego chłopak nie wyrabia .

Bardzo nam fajnie! :) Jest 7lat starszy :) Świata poza soba nie widzimy. I wcale nie jest z niego jakas oferma sexualna, nie nie.. Jak ubiore mini to mnie podłapuje za pupe, ciagle jakies podteksty itd. Kiedy sie calujemy, przytulamy to jemu staje i jest twardy, ale po paru minutach sexu opada.. Ja sie pote denerwuje, odwracam na bok, on przytula i mowi- oj zmeczony dzis kochanie jestem.

Gość 4lata to krotko
kobieta jestem :P

Zastanawia mnie jedna rzecz, kogo sie nie zapyta czy nie podsunie ze moze ma kochanka/ kochanke to każdy i każda mowi o nie napewno nie, nie nigdy w życiu.... Ciekawi mnie to bardzo skąd macie taka pewność. Kolezanka mi mowi ze kocha swojego faceta on ja kocha nie chc enikogo innego a on wali na boku, ona tez myśli ze jej nie zdradza. oj wiele jest takich przypadków

Teraz częściej 20 a nawet 20paro latkowie maja wieksze problemy ze wzwodem i seksiem niz panowie po 30

No to co jam mam zrobic? Taka sytuacja mnie męczy.. Najpierw wielki zar, rozbieranie, namiętne pocałunki, a po paru minutach ubieram sie z powrotem jak taka glupia :/

Moze serio ma stresy jest zmeczony? A moze pora do lekarza? Może jakis żylak mu sie robi czy cos?

Gość 4lata to krotko
no to skoro wszystko ok, jest zar i namietnosc to moze za duzo jedzie na recznym/ posuwa kogo innego. Chyba, ze ma strrrrasznie wyczerpujaca prace i stresujacy tryb zycia. Ps. Moj facet tez jest o 7 lat strarszy :) Podszywie- to byl zart oczywiscie :)

Praca czy stresująca? Hmm no nie wiem, jest zolnierzem. Raczej sie zbytnio nie napracuje :) Ja nie wiem czy ten sex mu juz obrzydł, znudzil sie. Najbardziej upokarzające bylo kiedys to jak dokanczal sobie reka!!!! i doszedl..

A co w tym dziwnego ze doszedł? Moj facet tez odpala filmiki i robi sobie dobrze nie widze w tym inc złego a mamy regularne pożycie