Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna-anetka20l

Problem intymny- doświadczone, mądre kobety prosze doradżcie!

Polecane posty

To się skup, tylko tam ja przynajmniej wciskam mocniej językiem, od razu odpływa i nawet po jajkach szybko kieruje mnie w to miejsce:D

Gość fgfdgd
sprobuje :D moj czasami na takie odchyly ze lubi jak mu wkladam w tylek moj wibrator :D ale to bardzo rzadko mu sie zdarza, glownie jak wypije sporo wodki :D

hahahah Mojemu byłemu tez wsadzałam i kazałam sie tak bzykac:D Fajnie mu penis wibrował wtedy haha

Gość fgfdgd
tez lubie to wibrowanie :D a jak u Was z analnym?:D uprawiacie?:P

Gość tak i owaka
autorko nie potrzebnie się złościsz! Marika dobrze mówi i dziwie sie jej cierpliwosci po Twoich 2 lub 3 odpowiedziach juz dawno machnęłabym ręką i poszła na inny temat...Jeśli ja mogę wyrazić swoją opinie...to wg mnie po prostu mało wiesz o seksie, ale nie obrażaj się po prostu jesteś jeszcze młoda czlowiek uczy sie z dnia na dzień nowych rzeczy... Także czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj a nastepnie praktykuj i obserwuj co się sprawdza a co nie...Moze Twojemu partnerowi faktycznie coś się znudziło...Może to chwilowe...My nie chcemy Cię obrażać tylko poradzić a wiadomo kazdy ma swoje nerwy:) także powodzenia!:)

Czasem uprawiamy, ale nie za czesto. Ale lubie. Za to on lubi pieścic mi tyłeczek jak robi mi minetke.

Gość gkgjgkg
mariiika a pierdzisz wtedy ?

Gość facet ktory pozwala
sobie w dupe cokolwiek jest kryptogejem!