Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziulek148

no chyba schizuję

Polecane posty

No ja chyba już schizuję. Ganiam po tym forum wte i wewte szukam wszystkiego o ciazy i jak nic wszystko nasuje do mnie. Mam mdlosci, skurcz brzucha, jest dośc twardy, temp 37,1. jestem dość ospała i zmęczona, ciągle bym jadla, a tak blada jestem, ze prawie przezroczysta. Biore tab. od 3 miesiecy. przy pierwszym opakowaniu gdzies tak w drugim tyg. mialam w nocy nudnosci i wymiotowałam, ale ze 3h mineły od wziecia tab. to kolejnej nie brałam. Jakis czas pozniej kochalismy się z chłopakiem, ale nie konczył we mnie. Okres dostałam normalnie, ale dziwnie sie czula to zrobilam test w 2 dniu przerwy-wynik negatywny. Zaczęłam kolejne opakowanie, kochalismy się z prezerwatywą, ale nie skonczylismy, bo do jego mieszkania wrocili kumple i juz jakos atmosfera prysła. Pozniej wyjechał i tyle z seksu. przed koncem opakowania, zapomnialam wziac tab. (to było w srode) w czwartek nie brałam podwójnej dawki sama nie wiem czemu, okres dostalam ostatniego dnia przyjmowania tab. byl dosc bolesny i bardziej obfity.. i teraz koncze 3 opakowanie , okres powinnam dostać ta za 4-5 dni ale albo wszystkie objawy sobie wmówilam albo jestem w ciazy. wystraszylam sie tym przyspieszonym okresem, a jak weszłam na forum, poczytałam o ciazach przy regularnym stosowaniu tabletek to koniec. Powiedzcie, czy ten wczesniejszy okres to wina zpomnianej tab.? No tak schizuję...

Gość Te nudności, ospałość to
równie dobrze mozesz mieć przez tabletki zwłaszcza, że to dopiero początki przyjmowania ich.

no ale przez pierwszy miesiac wszystko dobrze było, oprocz delikatnego plamienia... jejć.. chyba sama siebie nakręcam..

Gość Wg lekarza
nie ma czegoś takiego jak normalny okres w ciąży, także ciąży też raczej nie ma.

Gość Wmawiasz sobie
ciąże...

Gość jestem mega głupia
bierzesz tabsy, masz normalny okres i wmawiasz sobie ciążę po niepełnym stosunku w prezerwatywie ? nie wspominając o negatywnym teście ile razy będziemy jeszcze czytać takie głupoty ? głupi ludzie nie powinni uprawiać seksu, głupi ludzie nie powinni się rozmnażać

Gość journeyforever
nie stresuj się, zabezpieczasz się a test byl negatywny :) czasami tak jest jak sie bierze te hormony :)