Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youmelike

raaaaatunku, podajcie mi jakieś miasto przyjazne w którym zacznę od 0

Polecane posty

Gość youmelike

już mam dość, wymiękam, nie wytrzymuję, nie cierpię tych ludzi, chcę wynająć coś na drugim koncu Polski, mieszkam w Warszawie powiedzcie , gdzie są najlepsi ludzie?????

Gość wwo789
trójmiasto:) i bydgoszcz

Gość przecież wystarczy że
zmienisz dzielnicę i nigdzie nie musisz na drugi koniec Polski. Już gdzie jak gdzie, ale tu najłatwiej się "zagubić" :) Co cie tak ubodło? Słoik jesteś czy miejscowa?

Gość youmelike
jakieś propozycje jeszcze???? piszcie szybko bo ciśnie mnie na kupke i zaraz do klopa musze lecieć :/

Gość polecam 2 opcje
Poznań (wielu Warszawiaków się tu odnalazło po uciecze z Warszawy) i Lublin. Ja jestem zakochana w Lublinie i tamtejszej mentalności, ale niestety kiepsko tam z pracą. Poznać jest odrobinę trudniejszy do kochania ale bogatszy

Gość youmelike
przecież wystarczy że do KURWY NĘDZY, że tak powiem czy ty czytać nie umiesz czy ograniczony jesteś? napisałam, że chcę się wyprowadzić na drugi koniec Polski to znaczy, że tak chcę a nie inna dzielnica. Teraz rozumiesz czy jaśniej trzeba niedorozwoju?

Gość youmelike
wszystkie wypowiedzi o obraźliwym brzmieniu nie są moje. chcę w inne miejsce niż Warszawa... nie chce w ogóle znajomych twarzy spotykać.. a tu niestety zdarza się. Mentalnie mi też stolica nie odpowiada. Trójmiasto jest śliczne;)