Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kogoś z Wielkopolski

Paczka na święta dla potrzebujących!

Polecane posty

Gość Bazi
urzędników socjalnych wysłałabym w teren na trzy dni, a dwa do pracy biurowej, kto ma dobre intencje niech najpierw pojedzie do takiej rodziny i dopyta o ich potrzeby,a będą korzyści dla obu stron. Pozdrawiam.

Gość Bazi
co tak cicho.....gdzie ta pomoc świąteczna dla potrzebujących?czyżby to było takie "czcze" gadanie ? ech, Polacy........

Gość gość
Witam jestem matka wychowujaca sama troje dzieci w pazdzierniku tego roku odeszlam od meza alkoholika mieszkam w wynajetym mieszkaniu na ktore ida cale alimenty chwytam sie roznych prac nie siedze w domu ,lubie pracowac ale to co zarobie idzie na biezace potrzeby .nie mam srodkow aby zrobic chociaz skromne swieta dlatego chcialabym prosic o pomoc.wiem ze kazdy moze prosic nawet cico maja ale ja jestem osoba ktora prosi wtedy kiedy potrzebuje .pozdrawiam wszystkich .Wesolych Swiat

Gość gość
Witam jesteśmy ubogą rodzina i nie stać nas na wszystko może znalazł by się ktoś i by nas wspomógł potrzebuje żywności i ubrania dla dzieci są w wieku 10 lat i dwa latka można to sprawdzić jeżeli by ktoś chciał bardzo proszę mój email marzena.fortas@op.pl

Gość gość
ale wysyp potrzebujacych. tylko kto jest to w stanie zweryfikowac...

Gość BaziBazi24
kto nadał ten temat niech będzie św. Mikołajem :)

Gość Bazi
Mikołaju popraw się :) słoma z butów Ci wystaje.......

Gość Bazi
czyżbyś zasnął w stogu siana ,obudź się!!!!!!! potrzeba zdążyć na czas......

Tak to właśnie jest większość ludzi robi sobie jaja i to jest przykre sama jestem w potrzebie mam dwójkę dzieci jedno niepełnosprawne i przestałam robić sobie nadzieję że ktoś by pomógł mam parę rzeczy do oddania po synu wiek 10 lat jeżeli by ktoś potrzebował to zapraszam odbiór osobisty bo nie stać mnie na wysyłkę pozdrawiam

Gość Bazi
strona nie godna uwagi....wszystkim tu odwiedzających życzę zdrowych, spokojnych, rodzinnych świąt i lepszego Nowego 2015 Roku.

Gość Werka 123
ciekawa jestem czy chociaz jedna paczka dotarla do tej calej gromadki potrzebujacych?

Gość gość
witam.mam na imię Ewa.mieszkam w woj.podlaskim.jestem mamą trójki dzieci.14 lat Marcin Jakub 7 lat Kinga 6 lat.Kuba jest chory ma autyzm od nie dawna zaczął mówić.Kinga jest nie pełnosprawna.nie mówi nie chodzi.ma wodogłowie pokrwotoczne i padaczkę objawową.dzieci mają nauczanie indywidualne w domu oraz orzeczenia o nie pełnosprawności.Kinga jest cały czas rehabilitowana.rehabilitacja dużo kosztuje.mąż jeden pracuje więc nie jest lekko.dwoje ciężko chorych dzieci to jest dramat dla rodziców.jeżeli ktoś chciałby zrobić paczkę słodycze żywność zabawki artykuły szkolne to proszę pisać do mnie na meila. ewa.jadeszko@onet.pl pozdrawiam.

Gość onawpotrzebie
jestem młoda mamą z pół rocznym dzieckiem jest nam ciężko potrzebuje pomocy. sylwiusia21@gmail.com bardzo by pomogła paczka na święta Bożego narodzenia 2016.

Gość gość iza
witam wszystkich moze ktos przeczyta moze sa jeszcze ludzie ktorzy moga chcieliby pomoc mam ciezka sytuacje w rodzinie nie mowiac o swietach czy o prezentach na mikolaja przy najnizszej krajowej nie wystarczy po oplaceniu i raty w banku prosze o pomoc

Gość gość
Jak się komus pomóc to Lepiej znaleźć jakąś rodzinę z okolicy, albo taką którą się zna, przynajmniej nie będzie niespodzianek ze ktoś was naciąga. Ja taką mam i w sumie pomagam jej nie tylko w okresie świątecznym.

Gość gość
Jestem mamą 4-letniego chłopczyka,..synek bardzo często choruje.,nie liczymy na zbyt wiele nauczyliśmy cieszyc się tym co mamy.Może znajdzie sie ktos kto wywoła uśmiech na jego twarzy. ostatnio los nas nie oszczędza... Proszę może ktoś mógłby zrobić paczuszkę dla niego? W tym roku zapowiadają się święta bardzo smutne ,szare bez żadnego czaru i magi. Potrzebujemy używanych ciuszków 116 i większych,może komuś zalegają w szafie lub zamierza wyrzucić. Jakby ktoś mógł mi pomóc bezinteresownie będę ogromnie wdzięczna z całego serca

Gość betka74
Witam serdecznie Mam ogromną prośbę czy jest ktoś kto chciałby nam pomoc w formie paczki żywnościowej środki czystości dla dzieci słodycze. Jesteśmy rodziną 4 osobową synek prawie 4 córka 16miesięcy partner pracował w budowlance jakoś się żyło ale choroba powróciła ma schizofrenię urojeniowa teraz na lekach mocnych jest synek ma duzy problem z oczami +6 +5 agstygmatyzm jesteśmy w trakcie leczenia obecnie korzystamy z mopsu i z kościoła ja do pracy teraz nie mogę iść córki nie mam z kim zostwawic póki choroba partnera się nie wyciszy bo zawsze będzie :( mieszkanie wynajmujemy ogólnie teraz jest źle bardzo brakuje na wszystko jak jest jakiś grosz to albo jedzenie pieluchy lub rachunek sił mi brakuje aby myśleć pozytywnie już mój email betitarantula@wp.pl odpowiem na pytania dokumenty pokaże zapraszał do siebie

Gość gość iza
szukam osoby co pomoze mi na swieta w formie paczki jestem z wielkopolski

Gość gość
jestem z kosciana i jezeli znajdzie sie ktos co pomoze mi na swieta po daje swuj numer kotaktowy 663275164 mam czwurke dzieci

Gość lula12
Witam jesteśmy rodzino wielodzietno wychowujemy 5 dzieci ,mąż sam pracuje w sumie nas jest 7 mamy zarobków z rodzinnym ok miesięcznie 2000 zł ,mam ciężko bardzo bymprosila może ma ktoś coś zbędnego zabawki ubrania itp. ruwniesz,może ktoś zrobił by moim dzieciom paczke ze wszystkiego będziemy zadowoleni ,również może ktoś nam pomuc mój kotakt proszę o sms 609 756 036 mieszkam woj. mazowiecke ok płocka

Gość gosc123456789
witam jestem samotna mama 10 miesiecznego synka dochod nasz to tylko 600 zl na miesiac z tego jeszcze musimy oplacic mieszkanie i prad bylabym bardzo wdzieczna za uzyskana pomoc nie ma co sie rozpisywac o naszej sytuacji bo jezeli sie tutaj pisze to jest naprawde potrzebna pomoc dziekuje

Gość Bazi24
A gdzie jest ojciec dziecka : 1/czy płaci alimenty dziecku 2/czy zajmuje się dzieckiem 3/czy jest pozbawiony praw rodzicielskich?

Gość Bazi24
4/czy Pani lub ojciec ma ograniczone prawa rodzicielskie

Gość gość123456789
ojciec nie uznal dziecka w urzedzie a w sadzie jak mielismy sprawy o uznanie ojcostwa to sie nie wstawiał i sad uznal ze wniosek zostawia bez rozpatrzenia

Gość gość123456789
nie mamy wogole z nim kontaktu nie spotyka sie z dzieckiem a tymbardziej nic nie placi on w rzeczywistosci nie ma zadnych praw do dziecka a ja mam pełne prawa jego rodzina ze mna nie rozmawia a ja swojej nie mam ci co najbardziej pomagali to nie zyja tzn babcia bo gdy bylam mala to rodzice umarli i wychowywala mnie babcia ale niestety umarła

Gość gość
Nie za bardzo rozumiem intencje osób opisujących swoje sytuacje-sądzicie,że pozostałym to się przelewa?Miejcie ludzie odrobinę rozumu.

Gość Bazi24
Nikomu się dzisiaj nie przelewa ,ale odrobina ludzkiego serca przyda się każdemu . Nie wiem w jakim statusie jest mieszkanie,które Pani zamieszkuje ( kwaterunkowe, spółdzielcze czy własnościowe).Proponuję dowiedzieć się w Administracji Wspólnoty czy może ubiegać się Pani o ulgę w dopłacie do czynszu lub Wydziale lokalowym Urzędu Miasta, a także co na to MOPS na Pani terenie.?Poza tym dobrze skorzystać z bezpłatnej porady prawnika np. gazeta, TPD ,dyżury studentów prawa na uczelni itd.

Witam serdecznie i proszę ludzi z dobrym sercem o świąteczną paczkę z żywnością (można łatwo i tanio zamówić bezpośrednio ze sklepu internetowego np. www.dodomku.pl) Jestem samotną matką, niepełnosprawną ruchowo, uznaną przez ZUS - za osobę całkowicie niezdolną do pracy i samodzielnej egzystencji, po 5-ciu operacjach. Ponad to przewlekle choruję na inne ciężkie choroby. Wymagam stałego leczenia farmakologicznego i stałej rehabilitacji ruchowej. Oczekuję na kolejne operacje. Mieszkam sama z 14letnią córką w małej wsi na uboczu. Ogrzewamy się kominkiem (bark gazociągu) – ja nie mogę się schylać, ani nic dźwigać, z trudem się poruszam. Córka pomaga mi w domowych obowiązkach – sprzątanie, gotowanie, palenie w kominku, zakupy. No i do tego pilnie się uczy i uczęszcza na zajęcia ponad-programowe. Jest redaktorem gazetki szkolnej i przewodniczącą klasy, wszechstronnie uzdolnioną, wzorową uczennicą. Z powodzeniem bierze udział w licznych konkursach. Szczególnie interesuje się literaturą – uwielbia czytać książki, sama pisze powieść fantasy, opowiadania i poezję. Niestety moje niezbędne wydatki znacznie przewyższają moje dochody – szczegółowo sytuację opiszę w mailu oraz prześlę wszystkie załączniki, np. orzeczenie ZUS o całkowitej niezdolności do pracy i samodzielnej egzystencji, dokumenty potwierdzające dochody , zaświadczenie o nieprowadzeniu gospodarstwa rolnego, ostatni wypis ze szpitala, kopię świadectwa szkolnego córki, kopie dyplomów, aktualnych rachunków – w tym za leki, opłat. Proszę o kontakt na maila kati6666@op.pl, pozdrawiam i życzę wszystkim cudownych, magicznych Świąt !!! :)

Gość gość
Witam Wszystkich jestem z Podkarpacia sama wychowuje córke,jestem na rencie inwalidzkiej 590 zł ,moge Wszystkie dokumenty przedstawic na maila renatakotowicz@o2.pl może ktos się podzieli ze mną żywnością na święta,niech dobro powraca podwojone,Ewa