Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kogoś z Wielkopolski

Paczka na święta dla potrzebujących!

Polecane posty

Gość gość
Witam bardzo prosze o pomoc w zakupieniu żywnosci na świeta mam dwoje dzieci i partnera jestem bez pracy on zarabia na opłaty i zycie lecz teraz dopadła nas niedopłata za prad która musiałam spłacic i naprawde błagam o jakie kolwiek jedzenie bendziemy wdzieczni

Gość gość
Witam mam na imię Bernadeta, mam niepełnosprawną przyjaciółkę, która sama wychowuje 5-letnią córeczkę Emilkę :-) Sama utrzymuje się z renty socjalnej, alimenty ma bardzo małe ponieważ ojciec dziecka skutecznie sie wymiguje od płacenia wyższych (ale to długa historia), chciałam prosić życzliwe osoby o paczkę na Mikołaja lub Święta dla Małej mogą to być zarówno zabawki jak i ubranka na rozmiar 120/122 z góry serdecznie dziękuję więcej info podam w mailu bernadeta-krawczyk2@wp.pl pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Prosze o pomoc. Mam 9 miesieczna corke. Brakuje czesto dla niej mleka.. Pampersow.;( prosze moze ktos wysle paczuszke swiateczna? Bede bardzo wdzieczna. Ubranka na rozmiar 80cm i wiecej tez by sie przydaly.. Mala tak szybko rosnie. Moze jakas zabawka... Kazdy art. spozywczy bardzo sie przyda.. Pomozcie. Email ola1996777@wp.pl lub tel 787354820

Gość Bazi24
Wszystkim którzy tutaj zaglądali i czytali życzę wspaniałych Świąt i wszelkiego dobra, szczęścia, pomyślności i zdrowia w Nowym Roku 2016 :):) :)

Gość Romana mama 5 dzieci
Mam na imie Romana,jestem z okolic Kościana...Wraz z mezem wychowujemy 5 dzieci w wieku od 1 roku do 8 lat.Maz sam pracuje nie stac nas niekiedy na bierzace potrzeby,mamy bardzo ciezka sytuacje rodzinna.Wiemy ze jest choc jedno dobre serce ktore pomoze naszym dziecia.....bardzo dziekujemy

Gość gość
romana to panstwo daje ci 2500 zł...teraz nie masz co narzekać...

Gość gość anna22
witam. jestem samotna matka mam na wychowaniu syna czy znajdzie sie dobra duszyczka i zrobi nam paczke zywnosciowa i prezent pod choinkedla synka bo inaczej to bedzie smutne swieta bedziemy wdzieczni za kazda rzecz jestesmy z krakowa bardzo prosimy niechcialabym by moj syn oprocz tego ze ma tylko mnie by mial smutne swieta

Gość gość
Więcej portrzebujących niż darczyńców. Ktoś z biednych chętny odpracować pomoc jest może?

Gość gość
Czy znacie jakichś ubogich skromnych staruszkow z Poznania?

Gość AnnaW124
Wspaniale, że jest wokół tyle osób skorych do pomocy, a co ważne, nie tylko w święta ale przez cały rok. Jeśli ktoś z was posiada niepotrzebne ubrania lub obuwie, zachęcam do udziału w startującej niebawem akcji „Pomaganie przez ubranie”. Oddając je możecie pomóc wielu potrzebującym. Sami decydujecie, która fundacja otrzyma Wasze wsparcie. Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na ten temat zajrzyjcie na www.pomaganieprzezubranie.pl.

Gość pomóżmy
Nie tylko w święta trzeba pamiętać o potrzebujących. Warto to robić cały rok. Podopieczni Fundacji Szlachetny Gest czekają na pomoc dobrych ludzi! :)

Gość gość
patologia ciagnie pieniądze z 500+ mopsów kosciolow a ja mam jeszce im dawac ciezko zarobione pieniadze!! to jakas kpina!!

Gość gość
Witam panstwa nie prosilam nigdy o pomoc ale teraz mnie los zmusil prosic o pomoc .Nigdzie nie pracuje mam corke 15 letnia ktora jest w 6 miesiacu ciazy cuaza jest zagrozona jedzimy co tydzien do lekarza w warszawie barzi prosze o jakokolwiek pomoc na swieta lzy sue leja mi calymi nocami bo jest bardzo ciezko wszystkiego brakuje a ja nic nie moge zrobic

Gość gość
Matko kobieto daj spokój z lekarzem jak ciąża zagrożona nie ma co na sile powstrzymać. Wiem to brzmi brutalnie ale to twoje dziecko ma tylko 15 lat niech życia nie marnuje to nie czas dla niej na rodzenie dzieci.