Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość biały facet z Polski

Białe kobiety przechodzą FASCYNACJĘ czarnymi mężczyznami

Polecane posty

Gość biały facet z Polski

Ostatnie statystyki wykazały ponadto, że mieszkanki Stanów Zjednoczonych z każdym rokiem coraz chętniej biorą ślub z Murzynami. - Liczba małżeństw Afroamerykanów z osobami rasy białej w USA gwałtownie rośnie. Dynamika przyrostu takich związków jest większa niż w przypadku związków białych z Latynosami, Azjatami czy Indianami czytamy na Sforze. 30 lat temu w formalnych związkach z czarnoskórymi żyło zaledwie 5 proc. białych pań. Dzisiaj wskaźnik ten oscyluje wokół 14 proc A oto opinie Polek pod artykułem: Polka A:Nie wiem kurde,ale czarni mężczyźni są naprawde sexownii!!!!!!!!!! Masakra,nie wiem czemu.Moze dlatego,ze są tacy silni i męscy.Moze dlatego ze mają zabójcze czarne oczy i kurde są prawdziwymi mężczyznami ! Boooze ! Oni są zajebiscie sexowni ! Polka B:Rrrrrrr... a mi się tak niesamowicie podobają... I nie rozchodzi mi się o żadne seksistowskie przesądy... Po prostu są śliczni :) Polka C: mrr uwielbiam murzynów;) a jeśli chodzi o rasizm zgodzę się w Polsce mało ludzi dobiera się w pary z jakim kolwiek człowiekiem innej rasy ... bardzo mnie to drażni że ludzie innych skreślają po kolerze skóry ;/ a przecież są tacy sami jak my;) Pola D:oo jaki ładny pan na zdjęciu mrrrrrr ;D mi też się podobają ..ale to nie jest kwestia 'lepszego wyposażenia' po prostu bycie z człowiekiem o innym kolorze skóry wydaję mi się bardzo ciekawe i bardzo seksownie to wygląda ; ) nie lubię takich bladych mężczyzn ...to okropne Tutaj wpisz treść komentarza... itd.itp. normalnie jakby małpiego rozumu dostały, same wrrrr i mrrrr, o co chodzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować