Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CieKaWa0909

Gdy on się bardzo podnieci...

Polecane posty

Gość CieKaWa0909
to wyżej to podszyw:P

Gość CieKaWa0909
przez te podszywy nie można normalnie porozmawiać, a ja pragnę jedynie uścisku silnych, męskich, umorusanych smarem ramion, mogą być i mego obecnego ze starszyzny, byle wprost z salonu fitness

ona mysli ze lache mu robi bo mu da cyckow dotknac :o pewnie juz macal 100x lepsze od twoich, i te przynajmniej mu sie daly wyroochac 🖐️ takie dotykanie jeszcze nakreca :o po prostu seks to taka sama potrzeba jak jedzenie, sranie czy sikanie. I to ze czeka to nic nie swiadczy :o Ja z moim sie przespalam po 3 tygodniach zwiazku [wczesniej bylismy kolegami/przyjaciolmi kilka miesiecy] i niczego nie zaluje, wiedzialam ze to ten jedyny, a tez byl to moj pierwszy raz! i jestesmy szczesliwa para od kilku lat.

Gość ciasteczkowa_mi.
teraz roocham się już przy pierwszym spotkaniu, nawet sama je aranżuję, mając opracowany dokładny plan siadania na twarzy

Gość CieKaWa0909
to o 23:26 to też podszyw- nie wiem podnieca was takie podszywanie się pod kogoś czy co??

Gość chłopiec trochę
poczeka a za to potem będzie miał demona seksu. Przynajmniej ma porządną i mądrą dziewczynę, co w dzisiejszych czasach trzeba docenić.

Gość CieKaWa0909
ha ha demon sexu niezłe:)

nauczcie sie mlode dziewczyny stawiac granice. Wystarczy ze mu powiesz...nie jestem gotowa...jak nie zrozumie to niech drze zelowy po za strefe wplywu. Przyjdzie taki co doceni to że masz zasady :P

Gość nawooo
ha ha ha :D

Gość Wez nie sluchaj chorych ludzi
Ktorzy wyzywaja Cie od idiotek bo nie chcesz chlopakowi "dac". Ci smai ludzie nazwaliby cie glupia szmata, ktorej chcialo sie bzykac jako gowniarze gdybys zaszla w ciaze z wpadki. Jesli nie jestes gotowa, nie czujesz, ze to ten moment to nie daecyduj sie na ten rok bo gwarantuje, ze jesli bedziesz sie zmuszac :"bo chlopak naciska" to poczujesz sie wykorzystana i bedziesz alowac jesli ulegniesz. Jestes mlodziutka i masz jeszcze czas a chlopak, ze stroi fochy to wiadomo, probuje manipulowac, zlosci sie i chce ugrac cos dla sibie ale stawiac zadani nie ma prawa...zwiazek nie polega tylko na seksie a zwlaszcza w początkowej fazie i nastoletnim wieku moze sie bez tego obyc

Gość CieKaWa0909
miło jest takie coś usłyszeć, naprawdę:) dzięki:)