Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((((((((((((((

Kac moralny

Polecane posty

Byłam wczoraj na imprezie. Mam meza. byl tam taki facet. nie rozmawialam z nim za bardzo wiec nie mialam czym go sprowokowac. ale on na pozegnanie pocalowal mnie w usta. Strasznie sie z tym czuje;(

Dziewczyny pomozcie cos. Niby to nie ja go pocalowalam. Wogole tego nie chcialam i nie bylam na to przygotowana. Wiec dlaczego tak zle sie z tym czuje. Tak mi szkoda mojego meza. Tak bardzo go kocham i w zyciu z wlanesj inicjatywy bym tego nie zrobiala. to tez nie byl jakis dlugi namietny pocalunek ale szybki buziak. A moze sama sie tylko tlumacze. Patrze na obraczke i plakac mi sie chce bo przeciez to znak naszej wiernosci a ja.....;(

Gość Rotmistrz
Spoko, jak się nie obściskiwaliście to nie masz się czym przejmować.

Gość :(((((((((((((((((((
Nie absolutnie. Zanim zdazylam sie wogole zorientowac to on mi juz dal buziaka. Nawet nikt tego nie zauwazyl. Ale ja mam po tym takiego strasznego kaca moralnego. Maz spi kolo mnie a ja placze. Naprawde ja kolo tego goscia nwet nie siedzialam zeby byly jakies watpliwosci. Strasznie sie z tym czuje. Boje sie ze przez to rozleci sie moje malzenstwo;(

Gość :((((((((((((((((((((((((((
POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kajetta
przeciez to nic strasznego! nie rozumiem Twojej paniki .. zwykly nic nieznaczacy buziak na pozegnanie ot co

Gość ale że co?
zrobiłaś coś czy jak?

Gość Byliście pijani?
Może po prostu chciał buziaka na pożegnanie dać i trafił jak trafił, jak zaczniesz panikować to sama spieprzysz to małżeństwo

Gość kajetta
niepotrzebnie to rozdmuchujesz i robisz afere ;) jak sie zaczniesz dziwnie zachowywac to maz pomysli ze naprawde cos przeskrobalas ;)

Gość idź do męża
i daj mu najpiększe przezycia, jakie tylko potrafisz kac przejdzie jak... odjął :)

Gość fsfets
O mój Boże, jeśli to nie prowokacja to współczuję Ci i Twojego podejścia - robić z igły widły, eh

Gość z języczkiem było?
wtedy to zdrada jak nic!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Gość amozebynadmorze
ja z takimi sprawami osobiscie nie mam problemow absolutnie!!lecz moj maz tak,gdy zaistnieje sytuacja podobna do twojej...buczy mi kolejnego dnia co to on zrobil!!i tez tak ma,wiec mam dwie opcje:albo mu sie znudzilam,jestem do dupy,siebie obwiniam,tak bywa najczesciej,ze ja za to wine ponosze...albo,ze to on jest fiutem,ze mi taka przykrosc sprawia,ze to taki typ,wiele by o tym pisac lecz tak sobie mysle ze calowanie to nie 'ruchanie'mozna przymknac na to oko,drugiej wersji bym absolutnie nie przyjela!!!

Gość :(((((((((((((((((((((((((((
Nie on nie trafil w moje usta przypadkowo. Colowo dal mi buziaka. jeden kolega to widzial a reszta nie wiem. wstyd mi wogole zaczynac drazyc temat. Jetem zalamana. wiem ze moj maz uznalby to za zdrade. On ma takie podejscie. I stwierdzilby ze pewnie go prowokowalam. Ale to nieprawda. Ja nawet jednego zdania z nim na tej imprezie nie zamienilam. A mimo wszystko czuje sie oblesnie. Jabym go naprawde zdradzila. Nie chce go ranic ale wyrzuty sumienia nie daja mi spokoju;(((( Chcialabym cofnac czas;(