Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka3654

50 twarzy greya:) cz1 i 2

Polecane posty

jestem po przeczytaniu drugiej czesci i jestem pod wrazeniem:))) nie jestem zadnym znawca ja tylko potrzebuje ksiazki ktora mnie zainteresuje a ta jest ciekawa napewno:0) co wy na to? czytalyscie?

przeczytane wszystkie 3 :) wg mnie2 czesc jest najlepsze :) aprawde fajna historia ;)

Gość zaspana_marzycielka
Czytam drugą część własnie ;)

Gość kocie oczy44
anka z du pąd

a propo u mnie w sypialni zrobilo sie.... rozowo:);0) czerpie inspiracje z ksiazki ale niedoslownie:)

nie. to wszystko jest opisane ze smakiem a i watek bohaterow jest ciekawy. mozna sie troche podniecic i nic wiecej. ale to chyba dobrze...:) moj maz korysta hi hi

takie ksiazki sie czyta dla rozrywki!!! dla mnie to nie jest dno. ale ile czytelnikow tyle opini...

Gość pewnie to prowo ale...
dla mnie dnem jest każda książka gdzie związek budują na dupie i jeszcze autor na siłę chce wmówić czytelnikowi, że tak sie rodzi wielka milosc :D dno i 2 metry mulu :)

Gość .TTT
przeczytałam 100 stron ponad i nie mogę dalej. Dla mnie nierealne, do tego głupia bohaterka. Nie wierzę, że taki facet zainteresowałby się nijaką studentką.

ksiazka lekka latwa i przjemna:)nie trzeba jej brac tak doslownie bo to jest fikcja! w realu pewnie by sie nie zainteresowal ale kogo to obchodzi?

Hej na necie mozna sobie 3 czesc sciagnac tyle ze po angielsku. zakonczenie tej calej historii jest troche nierealne ale wydaje mi sie ze wiekszosc z nas chcialoby taka hostorie przezyc , to taka bajka o rycerzu na bialym koniu itd :) ale bardzo przyjemnie sie czyta i super szybko.