Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negative creep

Jak i gdzie można poznać nowych ludzi?

Polecane posty

Gość Negative creep

Przesiedzialam ostatnich parę lat z deprechą, odcięłam się od znajomych, ale teraz z tego wychodzę i nikogo nie mam. Jak kogoś poznać? Jak poznać jakiegoś faceta? I gdzie? Z góry mówię, że nie chodzę do klubów disco itd. Ktoś doradzi? :(

Gość Negative creep
Większość powyjeżdżała i nie mam z nimi kontaktu, mam tu jedną koleżankę, ale ona cały czas pracuje i nie ma czasu.

Gość Negative creep
Depresja to takie cholerstwo, czuję jakbym całe ostatnie 5 lat przesiedziała z głowa pod wodą, a teraz dopiero udało mi się ją wyciągnąć i odetchnąć. Normalnie jakbym żyła w jakimś alternatywnym, dziwnym świecie, i teraz powróciła do normalności. To aż dziwne, widzę teraz tyle możliwości i robi mi się niedobrze, gdy pomyślę ile lat zmarnowałam, teraz mam ochotę zrobić wszystko naraz, a to nie jest możliwe, a poza tym nawet nie wiem jak :( Sorry za to pisanie nie za bardzo na temat, ale to dobijające, nie ma do kogo nawet gęby otworzyć :o

Gość Negative creep
probowalam znalezc w posredniaku ale nie spotkalam

Gość Negative creep
Nie mam facebooka, a poza tym wolałabym nawiązać jakieś nowe znajomości, bo stare nie były zbyt normalne.

Gość Negative creep
nawet juz wibrator mi odmowil posluszenstwa

to może być taki pierwszy krok, założenie facebooka, odnowienie kontaktów. nawet jeśli nie są zbyt normalne, to może być taka furtka. wiem co to jest depresja.

Gość Negative creep
a męża na facebooku znajdę?

Gość Negative creep
Tylko, że ja nie chcę już z tymi ludźmi mieć nic wspólnego. Najchętniej wyprowadziłabym się gdzieś za granicę, ale kasy na to brak, a pracy tutaj szukam chyba już z pół roku :o

00:09 [zgłoś do usunięcia] Negative creep Tylko, że ja nie chcę już z tymi ludźmi mieć nic wspólnego. Najchętniej wyprowadziłabym się gdzieś za granicę, ale kasy na to brak, a pracy tutaj szukam chyba już z pół roku " Przecież szpieg nie zawsze musi ich spotykać:D.

Gość Negative creep
Wiem, np. jak się pracuje jako au pair, albo opiekunka do ludzi starszych, ale ja do takich rzeczy w ogóle się nie nadaję :o

ale czekja, nie ma absolutnie zadnych ludzi ktorych znalas w przeszlosci, z ktorymi chcialabys miec kontakt? no nie wiem, kumpela z lliceum czy podstawowki?

Gość Oscarek22
a skąd jesteś i ile masz lat ? ja chętnie pojde na kawusie :)

Gość Negative creep
Wolałabym gdzieś do UK bo znam chociaż język, tylko nie wiem czy taką prace można stąd znaleźć? Oscarek22, a ty skąd jesteś? Mam 22 lata

Gość Negative creep
Ha, chciałabym do Francji, ale tego języka to w ogóle nie kumam, ale mam nadzieję, że kiedyś odwiedzę :)

Gość Oscarek22
jestem z Sopotu a ty ? ;)

Gość Negative creep
Ja z Mazur, to trochę nie po drodze