Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryggon

wojna sie zbliza

Polecane posty

Gość tryggon

no niestety,nie wyglada to dobrze

Gość tryggon
a ja jeszcze sobie nie zaruchalam

Gość maniana 11
u nas była już wczoraj a dziś..pobojowisko

Gość kkkk090
3 F16 poleciały do Izraela

Gość kkkk090
ach Ci Palestynczycy jakie namietne ciacha

Gość kkkk090
podszyw weź nie idiotyzuj

jeszcze od 3 samolotow wojny nie bedzie i skad te f16 wylecialy? ameryka juz dawno wysyla swoje lotniskowce w tamte rejony...

Popieram IZRAEL!! Jak pomyślę o Madrycie,Londynie,Bali,N.Jorku,śp.Polskim inżynierze z Pakistanu,o 1000-cach zamachów,o szkołach koranicznych gdzie dzieci przygotowuje się do samobójczej śmierci,o palonym co roku Paryżu ,oposagach Buddy,o obcinaniu rak,kamieniowaniu kobiet ,o morderstwach tzw.honorowych gdzie brat zabija siostrę za...zachodni styl życia,o zgwałconych kobietach w Szwecji/ta oficjalnie podała że 78% gwałcicieli to..arabowie/.Jak pomyślę o 50 mil.agresywnych muzułmanach w Europie/do niedowiarkow w samych Niemczech jest ich OFICJALNIE 5 MILIONÓW..a nieoficjalnie???/Jak pomyślę o terroryzowanych europejczykach/ostatnio w Niemczech podczas demonstracji tzw.salafici dosłownie porżnęli nożami 28 niemieckich..policjantów/o bucie,chamstwie,panoszeniu się arabusów to życzę Izraelowi..zwycięstwa chociaż nie jestem zwolennikiem Izraela.Podczas kilkuletniej pracy w Niemczech poznałem dobrze tę nację...mściwi,chamscy,nie znoszący sprzeciwu,agresywni.

Gość sherry123
po co ta wojna? PO CO? SERIO, PO CO? nie mogą sobie życ w spokoju? nie potrafię w ogóle myśleć o tym poważnie, sory, ale serio, nie. :( jakieś porypane to wszystko :

Maks50 ‏ a kogo obchodzi taki putzfrau jak ty i tobie podobni? wracaj na taśmę jebać nadgodziny, wzglednie upierdol się w barłogu i przestań mędrkować...

Zacofanie i fanatyzm trzeba tępić. Byłem tam 1.5 roku na kontrakcie i wiem co mówię. A mądralą z forum proponuje pojechać do Izraela a następnie zwiedzić bliski wschód i wtedy wszystko się wyjaśni. A tutaj możecie sobie mędrkować

jeżeli pojadę do Izraela to automatycznie nie zostanę wpuszczony do krajów ościennych... wiedziałeś o tym, czy byłeś na wycieczce palcem po mapie?

ja nie mówie o przekraczaniu granicy tylko pojedz sobie do Izraela i do innego Arabskiego kraju jak Maroko Egipt czy Liban ciołku jeden

Gość uhahaha
Izrael to nie jest arabskie panstwo

jak pojedziesz najpierw do Egiptu czy Tunezji a potem do Izraela to do Izraela ciebie nie wpuszczą tego nie słyszałem wiekszych bredni. Izrael jest bardzo tolerancyjnym panstwem porównaniu do ciapatych

czy ty posiadasz mózg? wpuszczą cię, ale to oznacza, że zwiedzisz co najwyżej dwa kraje, względnie będziesz zapierdalał dookoła żeby coś zobaczyć, a i to nie bardzo ...albo tłuku zmienisz paszport pojmujesz, czy mam ci nadal tłumaczyć?

Gość Gerf
jak arabom dopieprzy się do wiwatu do dopiero wówczas nabierają szacunku,tak jest przez całą historię,począwszy od wojen krzyżowych do czasów współczesnych.Po przegranych bitwach zawsze pierwsi wysyłali posłów i prosili o najniższy wymiar kary!!!!!!! Tego życzę Izraelowi by dopieprzył Arabom i pokazał gdzie jest ich miejsce

i skoro to taka ostoja tolerancji, to dlaczego posiadając żydowski stempel stajesz się persona non grata ? wytłumacz mi proszę

jak izrael pokaze to skutki ich pokazow odczujemy na calym swiecie! jeszcze pol biedy te zydki co w izraelu siedza ale syjonistyczni zydzi ze stanow (glownie) - to ich nalezy sie obawiac.

Gość Seba---
Mam w nosie wszystkie antysemickie poglądy prezentowane na forach przez nastoletnich ignorantów i faszystów. Izrael to jest jeden z ostatnich bastionów chroniących świat przed zalewem arabsko-koranicznego fanatyzmu. Wpuściliśmy muzułmanów do Europy i Stanów a potem się dziwimy, że rośnie zagrożenie terroryzmem i fundamentalizmem islamskim. Budują sobie u nas bez przeszkód meczety a dzielnice arabski to znakomita kryjówka dla terrorystów. Arabowie, a w szerszym ujęciu muzułmanie, to są najbardziej nietolerancyjni, ksenofobiczni i agresywni ludzie, mający tylko jeden cel w swoim islamskim życiu - zaprowadzić w każdym zakątku świata prawo koraniczne. To że w konflikcie z Izraelem ginie znacznie więcej Palestyńczyków niż Żydów to tylko wynik ogromnej przewagi taktyczno-sprzętowej armii izraelskiej oraz faktu, że bojownicy Hamasu kryją się z granatnikami wśród ludności cywilnej. Bo co niby ma robić Izrael - pokornie oddać swoje terytorium i utworzyć państwo palestyńskie? No puknijcie się w głowy ludzie, Arabów jest taka ilość, że gdyby nie brutalne i zdecydowane działania Żydów, to Izrael dawno by został przez nich zalany. Tym samym Izrael by zniknął z map - więc Żydzi naprawdę walczą o przetrwanie

Gość Seba---
A teraz wybaczcie bo idę się wysrać.

jak mozna byc tak tepym zeby sie dac nakrecic tej zydowskiej propagandzie? dzieci sa rozsrzeliwane na ulicy znajduje sie je z przestrzelonymi tornistrami, wyjscie ze smieciami to samobojstwo, atakuje sie szpitale, szkoly, przedszkola.. na rowni gina mezczyzni jak i kobiety i dzieci, izrael placi za to zeby ktos wtargnal do palestynskiego domu, wybil rodzine a dom przejal, snajperzy na dachach, ostrzeliwanie pogrzebow, jednoczesnie na teren gazy zabronione jest dostarczanie opatrunkow, lekow i zywnosci. holocaust to przy tym male piwo! jeszcze dlugo mozna by wymianiac.. to nie tylko lamanie prawa miedzynarodowego, to lamanie praw czlowieka na kazdym kroku.. faszystowscy mordercy ponad prawem..i to wszystko przy wiwatach i poklasku reszty swiata..

dziękuje. ze względu na porę obejrzę sobie już jutro... Maks50 i ta durnowata torba Seba - niech także obejrzy albo nie. im juz nic nie pomoże bywaj

Gość Davetch
sami dajecie sie nakręcić tej arabskiej propagandzie arab muzułmanin to hołota dzicz i tyle możecie sobie tutaj japę drzeć ile chcecie i tak wam to nic nie pomoże bo Izrael i tak zrobi to co ma zrobić a wy jesteście tacy sami ciemni jak ta hołota arabska