Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chomiczkaa

Do karmiacych piersia.

Polecane posty

Gość Chomiczkaa

Mamy karmiące - czy nocą cieknie wam mleko? jak sobie radzicie? Ja zakłądam wkłądki, jednakowoż gdy nie karmię ok 5 h i tak mam wszystko przemoczone... Jedynym wyjściem jest stanik plus wkładka... I to zwykle tez jestem mokra. Nie ma mowy o pizamce bez stanika... Tylko strasznie dużo idzie tych wkładek w ciągu dnia - około 6 kompletów... Jak często wymieniałyście wkładki laktacyjne? I czy gdy karmicie z jednej piersi, to z drugiej sączy się wam mleko?

mi też lało sie dużo mleka, w końcu wkładałam sobie tetrową pieluchę, z czasem sie to unormowało, miałam kilka pieluch na zmianę, tylko prałam i wyparzałam, powodzenia początki są bardzo trudne, ale wiesz moje dziecko skończyło juz 3lata i tęsknie za tamtymi czasami, ale bym nie wróciła, tylko brak mi tej bliskości, choc moja córa uwielbia się tulić, pozdrawiam

Gość Chomiczkaa
Tylko ze ja karmie juz 3 miesiace... w dzien jakby pokarmu za malo - bo mala je co godzine, a noca nawal...

Gość poiupoiu
je co godzinę bo tak potrzebuje, nie dlatego, ze jest mało. Też używam tetrówek, jak karmię to podkładam do drugiej piersi ale karmię ponad 6 miesięcy i laktacja jest unormowana. Wcześniej w nocy tetrówka, bez stanika a w dzień różnie dwa do pięciu razy wymieniałam.