Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaemu

Buty Emu latem

Polecane posty

Gość kolezankaemu

moja kolezanka nosi je caly rok :O Latem i zima. Wyobrazacie sobie? Latem 36 stopni za oknem a ona w welnianych butach :O

Gość afmfa
no ale i tak komiczny widok ;)

Gość koliczka23
jasne noga sie nie poci w tych z bazaru za 30zl hahahhahah czad jest jak zdejmie uciekaj wszyscy czy spiw nich ttez?

Gość koliczka23
anglia zimna jest

Gość Kobiety sa jednak.....
Dziewczyno zajmij się swoimi butami. Każdy chodzi w czym chce. Nie masz innych problemów poza butami koleżanki?

Gość Barbara.
w Anglii latem jest 18 stopni a w polsce 30 🖐️

Gość marta miziak
Emu? Na lato to wyłącznie wygodne klapeczki, a najlepiej pewnie chodziłoby się bez butów ;-) Tylko się nie da ;-) Dajcie stopom odpoczywać, zdejmijcie na kilka tygodni skarpety - będą wam wdzięczne :P

Gość Joanna_36
Witam serdecznie,... ...drogie Panie, chciałabym wyjaśnić mity dotyczące włoskiego obuwia i tak, Gino Rossi : Buty Gino Rossi produkowane są w fabryce w Słupsku, tam też znajduje się główna siedziba Gino Rossi S.A. ...Drogie Panie Venezia : "I.O. Venezia" Sp.j. Iwona Oganowska Wojciech Nachiło ul. Serdeczna 1 04-823 Warszawa ...www.venezia.pl ...Jak widać w/w włoskie obuwie, nad którym pieje większość z nas to polskie firmy o włoskim brzmieniu. ...Prawdziwe włoskie buty to np. buty firmy L'estrosa, Spazio Moda czy Bluzi w 100 % włoskie marki, włoski design, i 100 % made in Italy ... plus rozsądna cena ... heh poniżej cen Gino Rossi i Venezi. ...Znalazłam taką firmę w naszym kraju, dodatkowo bardzo miła obsługa Pani Ewy, możliwość zwrotu bez podania przyczyny do 10 dni ;... Wystarczy kliknąć na ten adres www ... ...http://www.lestrosa.na.allegro.pl ...Aśka_36

Gość gość
Mnie się w ogóle nie buty nie podobają, wyglądają jak ciepłe kapcie.

Gość gość
"te buty"*

Gość gość
te buty zostały wymyślone dla surferów w Australii, a nie dla Eskimosów, więc nie ma się czemu dziwić. Sama nosiłam dla wygody jak miałam problemy z żyłami

Gość gość
Ale nie chińskie podróbki które ona pewnie nosi -latem pewnie powala smrodem otoczenie .

Gość gość
Hej - tutaj chodziło właśnie o podkreślenie faktu, że takie buty na pewno nie są rozwiązaniem na lato, no chyba że lato jest chłodne, bardzo chłodne. W przeciwnym wypadku kompletnie nie widzę takiego rozwiązania ;-)

Gość ala makisz
Nie sądzę, że chodzi w takich butach, raczej autorka robiła sobie jaja. Uwielbiam Emu, ale zimą. To nie są buty na wakacje, chyba że gdzieś na północy Europy.