Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie chlopak

Prosze o szczera odpowiedz.

Polecane posty

Gość taki sobie chlopak

Czy chlopak w miare przystojny z twarzy ale niestety chudziutki ale wysoki jest dla was potencjalnym partnerem? Chodzi o moj komplekr bo jem duzo i wgl a nie tyje mam 180cm a waze 63 kg.. Nigdy nie narzeklem na brak kobiet ale jakos nie wierze ze nie wolaly by pompowanego koksa.

Gość maka paka :)
Mój mąż ma 183, wazy 70 kg, jest szczupły, ale mi się bardzo podoba, on wolałby przytyć.

Gość taki sobie chlopak
może to glupie ale choc sam chudy jestem to nie lubie chudych dziewczyn:d ogólnie moj wyglad mi odpowiada tylko ta waga..ale u mnie to rodzinne..a co do napakowanxch kolesi panny za nimi szaleja napewno choc znam jednego koksa ale on za2howuje sie jak panienka:d

Przecież to nie jest istotne jak kto wygląda, ale kim jest. Może faktycznie w wieku nastoltnim wygląd odgrywa rolę pierwszoplanową, i w pierwszej kolejności rwanie mają "koksy" ale z wiekiem się to zacira i kobieta szuka wartościiwego, inteligentnego meżczyzny, nie napakowanego , pustego "kokosa" :P Jednak nie osądzajmy po pozorach, bo jest i tak, że kokos okaze się inteligentem :D

Gość oj tam,oj tam;-)
Sama wazylam 60kg przy 170cm,dlatego nie zwrocilabym uwagi naa niego. Sama mam, duzego meza,niewyobrazam sobie byc ze szczypiorem. Zle bym sie czula. Blee

Spokojna glowa, po 30. przybierzesz :P A tak calkiem powaznie, to nie wydaje mi sie, aby Twoja sylwetka byla jakims problemem. Moj Malzon jest wprawdzie nie co solidniejszej postury (nie gruby - z natury dosyc masywny), natomiast jego brat, zanim zaczal chodzic na silownie, wygladal jak makaron - prawie 190cm wzrostu i 70 kg. Teraz nieco masy nabral, ale niezaleznie od gabarytow to on byl i jest rozchwytywany u siebie na uczelni, na imprezach itd., a nie moj M. :)

eee... nieco! Nienawidze mojej klawiatury :P

Gość oj tam,oj tam;-)
Pomocna dłoń - chłopak prosił o szczerą opinie. Ja,z racji tego,ze malusia nie jestem,wole dużych facetow. Nawet teraz,w 8 m-cu ciąży nieczuje sie jak potwor przy mężu. Kwestia gustu-tak jak napisałas.

Gość taki sobie chlopak
Dokładnie szczerość to podstawa:) ja zawsze jestem szczery i tego też oczekuje od innych:p także wypowiedzi nie wazne jakie maja byc szczere:p

Gość dla chłopaka
Przypakować w naturalny sposób nie zaszkodzi, a może dać Ci oprócz pewności siebie zdrowie. Masz tu z "Vademecum zdrowia- jak żyć" artykuł nt. treningu sportowego: RODZAJE OBCIĄŻEŃ FIZYCZNYCH W TRENINGU SPORTOWYM REKREACYJNYM, PRACY FIZYCZNEJ. Rozróżniamy dwa rodzaje obciążeń: o charakterze statycznym i dynamicznym. Obciążenie o charakterze statycznym charakteryzuje się stałym napięciem mięśniowym przy niezmiennej ich długości. Typowymi sportami gdzie ono występuje to kulturystyka, ciężary, gimnastyka przyrządowa. Praca fizyczna mająca znamiona wysiłku o charakterze statycznym to m.in. praca sklepowych, dentystów, kierowców samochodowych, urzędników biurowych itd. itp.. Podczas tego rodzaju ćwiczeń fizycznych lub pracy fiz. tętno jest prawie stałe lub nieznacznie rośnie. Ze względu na charakterystyczne dla tego obciążenia odruchowe zatrzymywanie oddechu, jest to szkodliwe dla zdrowia, gdyż sprzyja nadciśnieniu tętniczemu krwi. Nie mniejszą dolegliwością np. u sklepowych są żylaki kończyn dolnych a u urzędników siedzących za biurkiem czy kierowców są hemoroidy i z braku optymalnej ilości ruchu miażdżyca, pomijając otyłość i obstrukcje. Tętno niewiele wzrastając, automatycznie powoduje słabszy dowóz tlenu, składników odżywczych i hormonów. Taki organizm musi gorzej funkcjonować a nadciśnienie jako efekt miażdżycy jest główną przyczyną zawału serca i wylewu krwi do mózgu. W związku z tym wycofano z ciężarów "wyciskanie", które wyjątkowo sprzyjało nadciśnieniu u sportowców ciężarowców. W ćwiczeniach o charakterze statycznym obowiązuje zasada: ciężar , seria, tempo powtórzeń, odpoczynek między seriami. I tak: przy ćwiczeniach na masę mięśniową: 3-5 serii na daną partię mięśniową, w serii 10 powtórzeń, ciężar 75% możliwości lub tak duży, żeby w 10-tym powtórzeniu maksymalnie się zmęczyć. Tempo wolne, dla przekrwienia mięśni, by uzyskać efekt przyrostu masy mięśniowej. Między seriami odpoczynek aż do unormowania tętna i oddechu. Nie zatrzymywać podczas ćwiczeń oddechu! Podczas rozluźniania mm.("bieg jałowy" np. podczas opuszczania sztangi) nabierać powietrza do płuc a podczas pracy(wyciskanie sztangi) wykonywać wydechy. W ćwiczeniach na siłę: duży ciężar(>90%możliwości), mało powtórzeń ,odpoczynek między seriami. W ćwiczeniach na szybkość: mały ciężar (...), optimum serii (...), optimum powtórzeń (...), duże tempo. Obciążenie o charakterze dynamicznym charakteryzuje się zmiennym napięciem mm. i zmienną ich długością. Tętno rośnie wraz ze wzrostem obciążenia. Wzrost tętna powoduje większy dopływ krwi zatem tlenu i składników odżywczych dla organizmu (nie tylko dla mięśni ale i szarych komórek mózgu; nie bez powodu Amerykanie zauważyli ścisłą zależność ilorazu inteligencji od wysiłku fizycznego.). W obciążeniu o charakterze dynamicznym rozróżnić należy ćwiczenia anaerobowe (krótkotrwały duży wysiłek na długu tlenowym, gdzie determinantem jest wielkość tętna nie mniejsza niż 175 +15 ud./min.) i czas pojedynczego ćwiczenia do kilkunastu sekund; obciążeniem jest z reguły własny ciężar ciała; odpoczynek czynny w zasadzie aż do pełnej mobilności psychomotorycznej organizmu(zależne to jest od metody treningowej, i np. w metodzie interwałowej jest inaczej, jest niepełny odpoczynek; met. interwałowa jest wyłącznie dla sportowców wyczynowych!) Ćwiczenia aerobowe(długotrwały wysiłek fiz., minimum 5 minut, podczas których organizm z tlenu korzysta pod dostatkiem a płuca produkują optymalną ilość prostacykliny- hormonu niwelującego miażdżycę). Z punktu widzenia fizjologii mięśni i szarych komórek mózgu, najkorzystniejszą formą są ćwiczenia o charakterze dynamicznym aerobowe (tlenowe). Z tego też powodu powstała zasada 3x30x130, gdzie 3 = 3x w tygodniu, 30= ćwiczyć przez 30 minut ciągiem, 130= ćwiczyć a najlepiej biegać w takim tempie by serce uderzało minimum 130ud./min. Sportami ale rekreacyjnymi tj. bardzo korzystnymi dla zdrowia są: bieg po miękkim podłożu np. ścieżka leśna, jazda na rowerze, pływanie, etc. gdzie bieg ze względu na prostotę i naturalność ruchu, dostępność terenu i taniość sprzętu jest najsensowniejszą formą dbałości o zdrowie jednostki, społeczeństw, narodów , ludzkości. Dla przypomnienia: trening fizyczny powoduje odmłodzenie funkcji organizmu, cofnięcie wieku biologicznego. Ciekawostka: prezydent cywilizowanego, najbogatszego na ŚWIECIE państwa USA PT BUSH, zamiast wsiąść do "mercedesa" udał się na joging w odpowiednim stroju sportowym, biegając po ulicach Warszawy. Było to tuż przed spotkaniem w Belwederze z polskimi politykami, pod koniec lat 80-tych. Czy ktoś będzie wiedział i umiał "Atak szybki za piłką" czy skoczy w dal >7m., czy będzie miał muskulaturę niedźwiedzia, nie poprawi to jednostkowego dochodu narodowego netto, ale gdy ktoś będzie wiedział i miał nawyk higienicznego trybu życia (racjonalne odżywianie, wysiłek aerobowy na poziomie potu, kąpiel hartująca itd. reszta zagadnień w T. "4. warunki determinujące zdrowie"), to dochód wzrośnie choćby przez to, że nie będzie zwolnień chorobowych, nie będzie zgonów w wieku produkcyjnym zwł. wśród mężczyzn, chęć do życia i życie nabierze sensu.

Gość dla chłopaka
ostrzeżenie przed anabolikami: Sterydy Tyle mówi się o szkodliwości sterydów, a wiadomo, że są wykorzystywane w medycynie ci co biorą to idioci, samobójcy! Robert Z. z Zakopanego Stanowczo odradza się stosowanie środków dopingujących w jakiejkolwiek postaci. Najpopularniejsze są sterydy anaboliczne. Znawcy tematu alarmują, że są one dostępne w naszych siłowniach, że być może przyjmuje je nawet kilkaset tysięcy ćwiczących. Sterydy anaboliczne są wykorzystywane w medycynie w celu leczenia chorych w stadium wyniszczenia w różnych jednostkach chorobowych. Przyjmowanie w odpowiednich dawkach i pod ścisłą kontrolą lekarską, pozwalają na poprawę stanu zdrowia, przyrost wagi, zwiększenie masy mięśni. Te cechy zostały wykorzystane w tzw. dopingu. Stosowanie sterydów w celu wzmocnienia efektu treningu siłowego to głupota i niszczenie własnego zdrowia. Paradoksalnie, dbający o swój męski wygląd "paker" szybko może zostać bezpłodny, ze względu na zmniejszenie jąder i pogorszenie jakości nasienia. Sterydy są niebezpieczne w każdym wieku, ale szczególnie u bardzo młodych mężczyzn. Wywołane przez nie zmiany mogą być nieodwracalne. Przez wczesne zamykanie nasad kości długich dochodzi do zahamowania wzrostu. Udowodniono ich negatywny wpływ na układ krążenia, wywołują nadciśnienie tętnicze krwi i niekorzystne zmiany w składzie krwi prowadzące do miażdżycy zarostowej tętnic i ryzyka udaru mózgowego. Bardzo niebezpieczne są zmiany w wątrobie, które mogą doprowadzić do jej trwałego uszkodzenia, z marskością w przyszłości włącznie(marskość wątroby to pewna powolna śmierć). Nadmierny rozwój gruczołów łojowych w skórze i ich pobudzenie prowadzi do uporczywego trądziku. Często pomija się negatywny wpływ sterydów na psychikę. Początkowo wywołują poprawę nastroju i stan zwiększonej gotowości do działania. W połączeniu z pewną agresywnością daje to wrażenie "zdrowej, sportowej złości". Nic bardziej błędnego - to początek trwałych zmian w psychice, które mogą zamienić się w napady niekontrolowanego gniewu, agresję w stosunku do otoczenia, z czasem depresję i zaburzenia snu. Objawy te nie ustępują po odstawieniu sterydów i mogą wywołać psychiczne uzależnienie podobne do narkotykowego. (opracowano wg czasopisma "FORMA" z 03. 20001r.)

Gość dla chłopaka
na vademecum zdrowia w t. "Chudnij bez wyrzeczeń" znajdziesz wzór na WMC. Przy Twoich parametrach masz WMC= 23, czyli w normie, gdyż norma wynosi 18,5-25, zatem kompleks chuderlaka schowaj między bajki. Wg. dawnego pobieżnego wzoru WMC= wzrost - 100+/- 5{kg] mógłbyś ważyć idealnie 80kg lub w górnej granicy 85, a w dolnej granicy normy 75

Gość ckdjclks
nie stresuj sie tym ze stereotyp przystojniaka to napakowany facet niektore laski lubia niskich i przypakowanych ( np ja) inne lubia wyskich i chudych wrecz z tzw "zapadnieta klatą", kazdej kobiecie podoba sie co innego

Gość dla chłopaka
sorki, kalkulatol zaszwankował, ma być WMC=19,44, czyli też w normie🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]🖐️czesc]

Gość ckdjclks
nie ważne czy gruby czy chudy, ważne, jak długo stoi, zatem sprawdź to i podaj czas, a powiemy Ci czy masz szansę u dorodnej laski. Notabene, kobieta wymaga 10minut stymulacji by szczytować. Z przykrością muszę zauważyć, że statystyczny młody mężczyzna wytrzymuje tylko 2 minuty. Ciekawa jestem jak u Ciebie? Jeśli nie masz jeszcze kobiety z powodu zakompleksienia, to zrób to rączką.👄

Gość ckdjclks
mogłabym się z tobą "chłopaku" umówic by sprawdzić Twój czas, ale jestem mężatką: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość glfkidldldldlld
a ja tam lubie chudzielcow...dla mnie wygladaja zdrowo...nie cierpie facetow grubych...czy nawet z lekka nadwaga

Gość taki sobie chlopak
Staram sie dbac o siebie zawsze psikniety meski perfum wlosy krotkie ala irokez i wgl ale zawsze czuje ze jestem za chudy choc zadna z bylych mi tego nie dala znac..