Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaZalamana

zakochalam sie w gwalcicielu

Polecane posty

Gość ZakochanaZalamana

2 lata temu zostalam napadnięta w piwnicy mojego bloku i zgwalcona. Mezczyzna ten odsiaduje w tej chwili wyrok. Wiem ze to zabrzmi nienormalnie ale gdy po tym zajsciu zaczęlam w pamieci odtwarzac szczegoly to nie czulam strachu ani nienawisci, tyulko podniecenie. nie zglosilam tego nigdy na policje. po jakims czasie udalo mi sie dowiedziec kim byl moj gwalciciel, i ze trafil do wiezienia za dwa inne gwałty na kobietach. Gdy dotarla do mnie ta wiadomosc poczulam sie jakby..zazdrosna (wiem to chore :() ze nie bylam jedyna ktora zgwalcil i znienawidzilam go. Ale ciągle byl w mojej pamięci i w końcu odszukalam go w więzieniu. Tydzien temu mowilam sie na widzenie i ..poprostu sie zakochalam. Nie wiem, co teraz bedzie...czy powinnam do niego przychodzic, czy cos ze mna nie tak ?

Gość ixxxxi dixii
-10000000000000000000000000000000000000000/10 🖐️

Gość panna marianna
co mu powiedzialas jak sie spotkaliscie

Gość ZakochanaZalamana
zacznijmy od tego, że nawet mnie nie rozpoznał heh. napisalam mu na kartce, kim jestem i dlaczego przyszlam i podala mu ją do ręki. zaskoczyla mnie jego reakcja. Myslalam ze bedzie siedzial z obojętną czy wręcz arogancką miną, a widać było, że mu tak potwornie wstyd i przykro. Myślę, że naprawde męczyły go wyrzuty sumienia, że nie chciał nikogo skrzywdzić tylko miał ze soba problem.. Rozmawialismy doslownie 10 minut. Spytal czy jeszcze przyjdę, powiedzialam ze nie wiem, że raczej nie bo po co mialabym to robić. Ale w sercu czulam, ze to juz postanowione, ze przyjde po raz kolejny. Nadal nie wiem czy powinnam ..

Gość @zielona
pewnie jestes z takich co lubia ostra jazde i urozmaicenia, przyznaj sie, bo na to wychodzi

Gość dsdggrewwqyuuuu
-10/10 Mnie nie nabierzesz

Gość ZakochanaZalamana
@zielona : zaskoczę Cię, ale do tej pory mialam tylko 2 partnerow seksualnych a mam 27 lat i raczej nie bylo w tym szaleństwa. Nie wiem co sie ze mna dzieje, nie potrafię zrozumieć czemu ten człowiek obudzil we mnie takie emocje. Ja tego nawet nie wspominam jako gwałtu, bardziej jako jakąś przygodę erotyczną. Wybaczcie mi że tak piszę, nie mam na celu urazić innych zgwałconych kobiet. Jak juz bylam u niego w wiezieniu to sie mnie nawet zapytal czemu nie poszlam z tym na policję a ja nie wiedzialam co powiedziec wiec zwyczajnie spuścilam glowę.

Gość gość
Nie zazdroszcze ci ale troszke mnie to podnieca taka wlasnie erotyczna przygoda. Kiedys mielismy sie z moim partnerem kochac zasnelam lezelismy nago a on podczas snu zaczal mnie posowac. Obudzilam sie i chcialam wiecej xd..Ogladam rozne tam takie. Jak go kochasz powiedz mu to ,co bylo to bylo milosc nie wybiera. Jak ci sie podoba ze jest troche szalony. Zjedzie mnie tu ,10 bab . ale serce nie sluga nie katuj sie, stalo sie i mozesz z nim byc , milosc czyni cuda!!

Gość gość
- Mamusiu,jak się poznaliście z tatusiem? - Aaa wiesz synku, twój tatuś mnie zgwałcił i się zakochałam! :)

Gość gość
bo gwałt podnieca kobiety, tak samo jak gwałt podnieca mężczyzn,. pozatym to istota seksu, a do tego wiadome jeszcze jest, że kobiety nie lecą na nieśmiałych i wrażliwców.

Gość gość
mazowszanin tobie akurat to nie pomoze frajerze bo sam wygladasz jak p***a przykro mi .

Gość gość
21:20 to jak wygląda kobieta?