Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna marianna

uwielbiam czytac forum wegetarianskie jedzac do tego bułke z szynka

Polecane posty

Gość panna marianna

Teraz wlasnie zrobilam sobie hamburgera z dwoma plasterkami pysznej szynki i leze sobie w lozku i czytam. To taka mala forma złosliwosci:)

Gość vegannnnka
a ja lubie sobie czytać na forum o umierających na raka okręznicy jedząc kiełki i pomidory, taka mała złośliwośc :>

Gość panna marianna
U mnie w rodzinie wszyscy jemy mieso i jakos nikt nie dostał zadnego raka. za to jak moj wujek zaczal sie chwalic , ze wielki z niego wegetarianin bo nie je miesa to na drugi dzien zasłab i dostal mu sie opiernicz od lekarza. teraz wcina miesko i juz nie wyglasza swoich durnych pogladow.

Gość AMber Givenchy Rose.
A myslala ze tylko ja jestem taka durna :D Ja czytam forum diety jak inne sie głodzą a ja zajadam wtedy cos co uwielbiam np spaghetti, pierogi, lasagne.....:D uwielbiam to robic :) smakuje mi wtedy 100 razy lepiej :D naprawde :D

Gość panna marianna
ja uwielbiam lasagne szczególnie ten serek. pycha.

Gość vegannnnka
panna marianna jakos nikt nie dostał zadnego raka to jak dostaniecie to nie miejcie później pretensji do nikogo bo szczegolnie nowotwory przewodu pokarmowego sa powiązane ze spożyciem mięsa i produktów zwierzęcych :) mniammm i wogóle smakowicie bo spozyważ mięso chorych zwierząt min. na raka. Pychotka o zacofaniu i skuteczności medycy w Polsce nie muszę mówić także widomo czemu lekarz kazał jesć wujkowi mięso :)

Gość panna marianna
tak zaraz cała rodzinka od pieciu pokolen wstecz dostanie nowotwora. te kielki na mozg ci sie rzucily. no i wychodzi szydlo z worka jaka super tolerancje i empatie maja wegetarianie. zycza raka miesozernym. brawo, dalas mi dodatkowy motyw by uważac was za oszołomow .

Gość zasrauem łuszko
oglądam właśnie program o patologicznie otyłych grubasach amerykańskich w stadium przedśmiertnym, jedząc przy tym czipsy i zapijając szejkiem.

Gość vegannnnka
a co to tylko mięsożercy mają patent na nietoleracje i brak empati wobec innych ludzi? ludzkośc to wrzód na dupie tej planety i innych jej mieszkańców jak i dla siebie samych.