Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montana89

przyjacielski seks czy szansa na zwiazrk?

Polecane posty

Gość montana89

Witam. Mam ciezki przypadek...jakis czas temu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam 7 lat. Znalazlam oparcie w koledze...nawet znajomym,ktory pomogl uporac mi sie z tym....jak tylko rozstalam sie z bylym. Miedzy mna i kumplem zaczelo iskrzyc wyladowalismy w lozku...sytuacja jest conajmniej dziwna...on twierdzi,ze nie chce sie wiazac...zreszta jest po dwoch nieudanych zwiazkach ostatni 2 lata temu sie skonczyl....spotykamy sie codziennie jest nam ze saoba zajebiscie nie tylko w lozku ale ogolnie dogadujemy sie zajebiscie....on twierdzi,ze nic poza tym do mnie nie czuje i ze nie poczuje bo nie jestem w jego typie bo on woli brunetki,a ja jestem naturalna ciemna blondynka chociaz teraz mam wlosy w kolorze jasny braz...nie gadamy na ten temat ale on twierdzi,ze nic miedzy nami nie bedzie w sensie ze nie bedziemy para....chociaz proponuje mi wspolny wyjazd nad morze bo dobrze nam razem i sie super dogadujemy...nie jestem w nim zakochana przynajmniej na razie ale nie potrafie z niego zrezygnowac...boje sie ze sie zaangazuje a on nic nie poczuje....chociaz traktuje mnie bardzo dobrze niemal jak swoja dziewczyne i snuje plany na przyszlosc....co o tym myslec...jak uwazacie??? Bylyscie w podobnej sytuacji kiedys...???

Gość niezly cyrk
nic z tego nie bedzie, ty bedziesz w to brnela liczac naiwnie, ze on sie zaangazuje, zakochasz sie a potem on pozna kogos na kim mu zacznie zalezec i kopnie cie w cztery litery

Gość zanetaaa93
Nie brnij w to poki wczesnie dobrze ci radze...jestem w takim samym niby zwiazku i strasznie sie zaangazowalam a on niestety nie.. :( i teraz cierpie

Gość montana89
czyste mysli Co masz na mysli...??W jakim sensie głupia,ze daję sie wykorzystać czy o co kaman??