Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indoorka

Imię SCOTT dla synka. Co myślicie?

Polecane posty

Gość Indoorka
Jowita, jesteś tak zbulwersowana jakby to ciebie nazwano gównozjadem :D

Gość Indoorka
takkkka tammm Napisałam tak właśnie dlatego, by takie tępoty jak ty nie próbowały mi oprócz tipsów i solarium wmawiać jeszcze bycia samotną matką, która próbuje się dowartościować, że ojciec dziecka jest nieznany.

Gość takkkka tammm
Oj, biedna dziewczyno... Dla pierwszej lepszej samotnej matki mam więcej szacunku niż dla takiej tępej, pretensjonalnej dziewuchy jak ty. Poziom, który reprezentujesz to dno i dwa metry mułu. Tłumaczy Cię tylko brak inteligencji, bo na to nie masz wpływu i to, niestety, nieuleczalne... Żal tego dziecka, tylko. I to wcale nie ze względu na wymyślne imię, jaki zafunduje mu "mamuśka"...

autorko a umiesz czytac ze zrozumieniem? widzisz gdzies ze ja sie gownozjadem nazywam?? stawiasz nowy temat codziennie o tym samym tytule i wydaje ci sie ze zdobedziesz slawe czy ki chuj? prowokujesz i wkurwiasz. znikaj z tego forum. gdzie modki ze usuwaja normalne tematy a tego nie?

Gość śmigła
pomyśl sobie. że kiedyś twój syn będzie dorosły i cię przeklnie za takie imię, bo będzie go ośmieszać. czy chciałabyś mieć takie imię. ze każdy by się roześmiał jak byś się przedstawiła. ja znam dorosłego Dezyderiusza Nogę i Rolanda Kiełbasę.