Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwien na paznokciach-autork

cholerny wyglad

Polecane posty

czy wyglad jest az tak wazny?czy moze ta zawazyc na zyciu czlowieka? pare lat temu odrzuilam prewnego chlopaka, w zasadzie mojego klege, bo zalecal sie, a ja nic nie czulam. lubie go i szanuje chyba najbardziej ze wszystkich, ktorzy sie kolo mnie krecili, ale nie potrafilabym z nim byc, bo mnie nie pociaga. poznalam wczoraj faceta, ktory z wygladu od razu mi sie spodobal, a z charakteru to nie wiem, bo znam go krotko, niewazne. pomyslalam sobie, ze gdyby kolega z przeszlosci wygladla jak ten, ktorego wczoraj poznalam, to pewnie wzystko inaczej by sie potoczylo. teraz pytanie, czy to normalne?czy wyglad moze wplynac na nasza decyzje az tak baedzo?

Gość ghklkff
w jakim wieku jestes?

Gość ytuyyiuiu45
nienormalne, to jest bycie z kimś kto nas absolutnie nie pociąga fizycznie.

Gość Kobiety sa jednak.....
Trudno, nie miał chłopak szczęścia ;>

Gość Rotmistrz
Wygląd jest istotny, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Jednak oprócz niego odgrywa rolę wiele innych czynników, jak np. skład chemiczny feromonów. W dłuższej zaś perspektywie ważniejszy od wyglądu jest charakter oraz podobny poziom inteligencji.

Gość Ramzo2424
sama sobie chyba odpowiedzialaś na pytanie

Gość nie ma takiego zwyczaju
Ja poznalam kiedys faceta. Mial super charakter, dobrze wychowany, pomocny i czuly. Ale z wygladu....raczej nie byl przystojny. Jednak urzeklo mnie w nim jego traktowanie mojej osoby wiec i zaczal mi sie wizualnie podobac i pociagac. Gdy kiedys przyjechal do mnie do domu to mama zartowala, czy brzydszego juz nie bylo, ale stwierdzila, ze naprawde fajny i porzadny z niego koles.

Gość nie ma takiego zwyczaju
Wiec w moim przypadku wyglad nie ma znaczenia, wazne ze koles mial to cos w sobie.

Gość Ramzo2424
to coś w sobie - flaki?