Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMammmma

Martynka - imię dla dziewczynki? Czy bardzo oklepane?

Polecane posty

Gość PrzyszłaMammmma

Podoba mi się to imię dla mojej córeczki co mam ją w brzuszku jeszcze. Ale czy nie jest zabardxzo popularne?

Gość ja mam tak na imię
mam 14 lata i choć przyznam,że imię staje się coraz bardziej popularne,to do oklepanego jeszcze mu bardzo brakuje. U mnie w miasteczku jestem jedna jedyna Martyna,pracuję w sklepie z dziecięcymi ubrankami w dosyć sporym mieście i Martyny to mimo wszystko nadal rzadkość. Dodam,że zarówno mnie jak i większości ludziom to imię bardzo się podoba ;)

Gość ja mam tak na imię
24 lata *

Gość PrzyszłaMammmma
Nie wiem sama dlaczego ale intuicja mi mówi właśnie, że chcę, żeby moja córeczka miała na imię właśnie Martyna. Na drugie Joanna. Po mamusi :) To cieszę się, że nie jest to aż tak bardzo popularne imię :)

Gość asdfghjkl;./'
coraz więcej w koło Martynek ale nie jest to na pewno tak oklepane imię jak Lenki Oliwie Maje itp. A imię jest bardzo ładne :)

Mam przyjaciółkę która od dziecka mówiła,że da córce na imię Wiktoria. Pech chciał,że urodziła córcię kiedy była moda na to imię. Mimo wszystko dała :) Ty tez daj jakie Ci sie podoba i już :) Sama nazywam się Martyna i mi to imię bardzo się podoba ;) Nieczesto też się z nim spotykam.

Gość .......to.....ja..............
Imię bardzo ładne. Jakie chcesz takie daj, to ma się tobie podobać!:) A co do Martynek to ja małych nie znam, tylko moja chrześniaczka ma tak na imię, ma 7 lat i żadna z jaj koleżanek tak na imię nie ma!

Gość Moja corkaaaaaa
oklepane na pewno nie, moze nierzadko spotykane u ludzi 20-40 lat, sliczne imię, Twoja corka na pewno bedzie jedyna w klasiez takim imieniem:)

Gość gfdhgfhgfhg
Ja mam 30letnią siostrę Martynę, mnie się poodba to imię. Pracuję w przedszkolu, Martynek trochę jest, ale i tak nic nie przebije Julek, Majek, Amelek i Natalek.

Gość mmmama martynkiiii
mojac corka ma na imie martyna. odrazu wiedzialam ze jak dziewczynka to martynka. i dziwne bo ja mam na imie marta.

Gość PrzyszłaMammmma
Moja teściowa ma na imię Marta więc pewnie się ucieszy, bo to podobne imię, choć ładniejsze :) Nie żebym się teściowej podlizywała :)