Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandraolka

12 listopada zostałam mamą małego Dawidka . kto z was jest rodzicem ?

Polecane posty

Gość aleksandraolka

poród był okropny, ale ta mała istotka ukochany syn wynagrodził cały poród. Jaki był wasz poród i jak nazywają się wasze maluszki ?

Gość cóż za pedalskie imie
.

Gość pan taki tam
I co jeszcze żyje, nie zdechł??

Gość panna marianna
ja jestem mama dwuletniej Vittorii. poród też był okropny, indukowany.

Gość pan taki tam
Vittorii czy Wiktorii?

Gość aleksandraolka
jestes podłym człowiekiem jak możesz kobiecie ledwo po porodzie wyszydzac czy dziecko żyje albo wyśmiewa imie ?????????? wiesz co to znaczy czekac na dziecko 7 lat ?

Gość panna marianna
Vittoria - imie jest włoskie bo mieszkamy we włoszech.

Gość pan taki tam
Tak pomyślałem, po Włosku może ładnie brzmi. A jak się je odmienia na Polskie??

Gość aleksandraolka
czy najważniejsze jest to jak nazwaliśmy syna ? Z pewnością lepiej niż Euzebiusz lub Włodek, albo Kevin ! Zwykłe pospolite imie ale dla nas najładniejsze! Dziecku chcemy dac ciepły szczesliwy dom, miłośc, swój czas i dobre wykształcenie! Pobralismy sie z meżem gdy miałam 22 lata teraz mam 29 i dopiero sie nam udało zostarodzicami bo zdrowie nam nie pozwalało ! jestesmy wreszcie szczesliwi.

Gość betti;;;;
ja co prawda nie mam i nie będę miec dzieci, ale gratuluję ci i życzę wszystkiego dobrego, a imię ma się tobie podobac a nie innym forumowiczom

Gość kasiaaaaa a aaa
ile jadu na tym forum :O Uciekaj autorko tematu z tego forum, bo tu nie ma normalnych ludzi!

Gość a czemu mówisz na niego
Dawidek,a nie Dawid.

Gość panna marianna
Ty jestes glupi, jak dziecko rodzi sie zdrowe to wcale nie umiera w pierwszych dniach zycia. Musialoby miec jakas wade, ewentualnie smierc lozeczkowa, ale ta tez jest raczej rzadko. ja o moja coreczke tez sie dlugo staralam, ale udalo sie i moje szczescie ma juz dwa latka.

Gość asiulenka...,,,
Zdychaja zwierzęta a ludzie umierają. Cóż za okropność, brak kultury. Pewnie twoja matka miała nadzieje ze ty zdechniesz.

Gość pan taki tam
Imię to ma się dziecku podobać a nie niedowartościowanej mamuśce, tak się składa że też tak mam na imię i pluje sobie w brodę że moja matka też była tak pokręcona i dała mi te okropne imię

Gość pola654321
nie przejmuj sie, jak ktos jest chamski to zaesze bedzie i zawsze cos chamskiego powie, a to forum jakses dziwne oststnio.. ja tam z calego serca wam gratuluje i oby sie zdrowo chowal :* a imie ładne :) pozdrawiam :*

Gość pan taki tam
Ale nie napisała o żadnej wadzie, stąd moje pytanie :O

Gość aleksandraolka
nazywam go Dawidek bo ma kilka dni, tak jak mówi sie mały Olek a dorosły Aleksander, czy mały Tomuś a dorosły Tomasz tak trudno to zrozumiec?

Gość dawid to żydowskie imie
:O

Gość Żydowskie imię
Corkę nazwiesz Sara czy Estera?

Gość pan taki tam
No może i żydowskie ale nie o to chodzi, chociaż za czasów hitlera już by nie żył - imię samo w sobie jest zwyczajnie brzydkie

Gość panna marianna
Ja do mojej mowie Viki

Gość asiulenka...,,,
To mogłeś zapytać czy dziecko nie umarło. A nie czy zdechło. Głupota takich jak ty mnie przeraża.

cześć. gratuluję i współczuję porodu. ja tego nie przeżyję, bo nie chcę i mam bóle na samą myśl. powiedz, jestescie szczęśliwi? a kochacie się jeszcze, czy już o sobie zapomnieliście? teraz twoim słońcem jest juz synek, a bez męża wyobrażasz sobie życie, jak mniemam? tak było u mnie w domu....;-(( też tak masz?

Gość asiulenka...,,,
Heloiza znowu zaczynasz? Te Twoje pytania to schody jakies. Nie potrafisz rozmawiac o czymś innym? W kółko tylko pytasz ludzi czy ich miłość wygasła po urodzeniu dziecka.

asiuleńka...ja wiem, wiem...ale wierz mi, że prywatnie nie jestem taka zła;-) trochę humoru;-) aja naprawdę jestem tym zainteresowana;-)

Gość panna marianna
Sa tacy co po urodzeniu dziecka przestaja się kochac a są tacy co kochają się jeszcze bardziej.

Gość PM 44
Do Pan taki tam - ja myślisz, że jesteś do końca anonimowy w sieci to się mylisz. Chamie niedowartościowany i prostaku won stąd. Rozumiesz??!!

Gość Mloda żonaaa...
Aż żal czytać wypowiedzi niektórych ludzi, debile normalnie. To jakie imię rodzic wybierze dziecku to jego sprawa i nie musi się nikomu podobać, więc jaki jest sens komentowania wyboru imienia? nie wspomnę o inych tekstach. Autorko tematu gratuluję, niech się zdrowo chowa :) Też mam synka, tylko mój to już mały rozrabiaka :) Pozdrawiam.

Gość kotyzielonenieczerwone
A ja uwazam ze Do awid to bardzo ladne imie ten co Ci niby dogaduje to jakis samotny onanista nie Gratulacje!