Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika marta malina

Ojciec krzywdzi mnie i matke!

Polecane posty

Gość monika marta malina

Moj ojciec ma 53 lata. Dla swoich synow jest dobrym ojcem. Dla matki zlym mezem a dla mnie ojcem despotycznym majacym o wszystko pretensje. Dzisiaj np. przylapalam mojego ojca jak sie domagal seksu od matki. Rozmawialam z mama na ten temat to powiedziala mi ze ta sytuacja trwa od kilku dobrych lat. Poszlam do ojca i zaczelam mu robic awantury. Powiedzial mi ze ja sobie nie poradze bez niego. Sama, bez pieniedzy, bez meza, z dzieckiem. Powiedzial mi wprost ze bez niego zgine a co do mojej mamy to powiedzial ze ona laski nie robi. On ma potrzebe milosci i to powinien byc dla mojej matki zaszczyt. Postanowilam porozmawiac z bracmi. Najstarszy brat, ma zone, troje dzieci(dwoch chlopcow i dziewczynke), teraz bratowa jest po raz czwarty w ciazy(urodzi blizniaki) powiedzial ze nie bedzie sie mieszal do spraw rodzicow. Drugi brat, wieczny kawaler, w glowie mu imprezy, powiedzial mi bym lepiej myslala o swoim dziecku i dodal ze my wszyscy zginiemy bez ojca a trzeci brat ma to wszystko gdzies bo ma swoje problemy. Postanowilam sie wyprowadzic z domu, wezme syna i namowie matke bysmy razem wynajely jakies mieszkanie. Najgorsze jest to ze moj syn ma dobra opinie o dziadku, bo jesli chodzi o niego to ten go na kazdym kroku rozpieszcza. Chcialabym nauczyc syna ze wiekszosc mezczyzn to zwykle dranie.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Coraz bardziej debilne te prowokacje A schizy prawicze jeszcze gorsze. Lecz sie dziecko na nogi bo na glowe za pozno.

Gość monika marta malina
Niestety nie jest to prowokacja. Sytuacja naprawde jest trudna. Moja matka jest zmuszana do wspolzycia. Moj ojciec za to zabiera ja do restauracji, do kina, teatru, zabiera ja na spotkania towarzyskie. Kupuje sukienki, placi za jej fryzjera, kosmetyczke a ona sie na to wszystko godzi.

Gość monika marta malina
Dla was wszystko tutaj jest prowokacją!

nie angażuj się za bardzo w konflikty rodziców. nie masz obowiązku byc mediatorem, zjedzie ci to psychikę. od nas też rodzice wymagali, byśmy czynnie rozwiązywały ich problemy. nie pozwól na to. porozmawiaj raz i więcej się nie angażuj, chyba, że dojdzie do przemocy. są dorośli. dziecko nie może być sex terapeutą rodziców. nie tak to działa