Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejterkax2

niczym nastoletni problem :(

Polecane posty

Gość hejterkax2

2 dni temu bylam ze znajomymi w klubie. poznalam tam pewnego faceta, ktory jako jedyny podczas tanca nie probowal mnie macac i nie byl to taniec a' la sex, ktoremu nie musialam uciekac. wydawal mi sie mily, wiec zaproponowalam mu wyjscie do palarni na fajke. usiedlismy przy stoliku i na wspole wypalilismy jedna. naprawde jest w porzadku. przegadalismy od 2 do 4 rano siedzac dalej w tej palarni. jest ulozonym studentem. ma 21 lat, ja 19. jest cichy, Ale i ma cos w sobie. nie musze wspominac, ze podoba mi sie z wygladu :) ucieszylam sie, gdy wzial ode mnie numer telefonu i odprowadzil do wyjscia a ja dalam mu w zamian buziaka w policzek. obiecalam napisac z drugiego telefonu, bo mamy w tej samej sieci. I Napisalam. pozniej jakos prosil o fb itp. a dzis milczy.. mimo, ze widzial mnie na fejsie. wydaje mi sie, ze ja pierwszy krok zrobilam bo nie udawalam urazonej ksiezniczki i w sumie Napisalam pierwsza. teraz wydaje mi sie, ze jego kolej nadeszla. problem baaardzo na miare 14- latki. spodobal mi sie bardzo dlatego troszke sie przejmuje, bo poszlabym z nim chetnie na kawe :P moge jakos sprawic, by napisal pierwszy nawet na tym glupim fb? czy czekac (wydaje mi sie, ze mu sie podobam).

Gość Cieszkom
Niestety mam 20 lat a nigdy nie byłem w klubie, nic tu nie pomogę.

Gość hejterkax2
a co ma klub do kontaktow kobieco- meskich?

Gość nie wiem jak to teraz jest
20-tkę miałam dawno :) ale jak piszesz pierwszy krok zrobiłaś teraz jego set

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
zrób jeszcze jeden krok, może jest nieśmiały...

Gość hejterkax2
ych.. bede miec nieodparte wrazenie, ze sie narzucam. nie bylam dla niego nie mial, by do mnie nie pisal..

daj mu jeszcze jedną szanse, może się chłopak rozkręci :-D a jak nie to szukaj innego

Gość hejterkax2
ja napisze jutro :D tak postanowilam. kurcze, zle sie bede czuc ze Napisalam do niego dzis znowu pierwsza.

lepiej zrobić i żałować że się zrobiło, niż żałować, że się nie zaryzykowało :-D głowa do góry :-D

Gość hejterkax2
ysz, dzieki :D dobra, poczekam do 9. jak nie napisze, to ja to zrobie.a co napisac?? jak mija dzien wydaje mi sie oklepane. chce napisac cos, co zmusi go do napisania wiecej niz 'dobrze' :P

Gość hejterkax2
up

Gość hejterkax2
NAPISAĆ?? wiem wiem... gadam jak stara baba..