Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapapappaapa

co wyslac znajomej z nowej zelandii

Polecane posty

Gość pappapapappaapa

znamy sie z widzenia,a le na swieta piszemy, cos wysylamy, nie wiem co jej wyslac :( musze to wlozyc do koperty babelkowej, nie za ciezkie

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co jej dotychczas wysylalas? czym sie zajmuje, interesuje, co lubi czego nie lubi?

Gość palindromy
proste - wyslij jej kolczyki/wisiorek/bransoletke z tej muszli (paua) ktora wystepuje tylko w NZ.

Gość kartke z wycicnankami
łowickimi, cos z bursztynów, chuste góralską, cos z haftem

Gość kartke z wycicnankami
jest taki sklep wysyłakowy "ludowo mi", kupowałam tam prezenty do Australii

przeslij jej cos, czego u nich nie ma. mam znajoma w nz, u nich nie ma dobrej kawy. poslij jej. i bron boze jesli bys chciala jakis podarunek slac nic z drewna! chyba, ze bedzie to drewno laminowane, malowane, ale nie surowe, bo ci tego nie przepuyszcza przez clo

Gość też kiedys bylam przeciwna wsi
wyslij kiwi ;d

Gość pappapapappaapa
ona na stale mieszka w australii co wysylalam czekolady z wedla, kalendarz, pamiatki z bursztynu- masakra. :O 35zl sama przesylka...a musi byc to lekkie do 350g

Gość hm hm hm.
kalendarz z jakimiś polskimi motywami- nie wiem miasta czy inne duperele. typowo polskie słodycze typu prince polo, michałki magnesy na lodówkę tak jak kalendarz jakaś książka polskiego autora kiedyś w empiku była taka seria pierdół z polskimi motywami- magnesy, ekotorby, zakładki, kubki ja bym szła w tym kierunku

moze zapytaj czego ona sobie zyczy? moja znajoma nie potrzebuje pierdol, najczesciej prosi o rzeczy, ktore sa tak tanie, tak malo istotne dla nas, ale jednak u nich jest to absolutnie niedostepne. a przede wszystkim o spozywke chodzi. mieszkala zapewne cale zycie w pl, wiec czegos naszego jej brakuje, zapytaj

Gość pappapapappaapa
ja tez wlasnie ide w tym kierunku, ale kurcze... pewnie rzuca to w kat, nawet glupi kalendarz czy album po ang kosztuje... :(

Gość kartke z wycinankami
sliwki w czakoladz tam lubia ( ale to ciezkie). Sa tez takie fajne papieropwe serwetki z ludowym wzorem, mozesz jako dodatek. wzory bursztynow bywaja fajne- cos niebananego, w necie poszukaj, w galerii jakiejś.

Gość pappapapappaapa
w polsce byla krotko, nie jest Polka

Gość hm hm hm.
to wymyśl coś praktycznego co się moze przydać no i te słodycze typowo polskie bym dorzuciła bo to chyba każdy lubi

Gość kartke z wycinankami
czekoladowe baryłki z alkoholem, wszytkim smakuja, tylko nie wiem, czy dolecą.

Gość hm hm hm.
to jeśli to nie jest polka- to zmienia postać rzeczy

Gość baryłki się roztopią albo
pogniotą. poza tym są cięższe niż 350 gram.

Gość kosmicznagapa
a może jakaś książkę kucharską z typowo polską kuchnia? W empiku jest spory wybór i nie duże ceny :) do tego jeszcze jakiś niedrogi gadzet będziesz mogła jej dokupić i wysłać tak jak dziewczyny wyżej proponują ;) a co do przesyłki, to za 27pln masz do 1kg pocztą poleconym a do 0,5kg chyba 16pln.. :) http://cennik.poczta-polska.pl/index.php?ramka=zagranica/formularze/z_polecony.php&boczek=menu/zagr.html więc nie musisz się ograniczać, tylko możesz jej jakiś fajny prezent wybrać faktycznie :) pozdrawiam