Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonaaa12790055

15 letnia córka ma chłopaka!!!

Polecane posty

Moja starsza córka widziała moją 15 letną (!!!) córkę na mieście idącą za rękę z jakimś chłopakiem.Powiedziała mi że go zna . On ma 20 lat jest na studiach.To nie jest dobry chłopak dla niej.Ona ma 15 lat powinna sie uczyć a nie mieć w głowie miłostki szczególnie że on ma 20 lat i prędzej czy pózniej pewnie jak to facet nalegał na seks , a zakochana nastolatka jest łatwym celem :/ Najgorsze że gdy zabroniłam jej tej znajomści sie zbuntowala i powiedziała ze i tak będzie sie z nim spotykała . Naprawdę nie wiem co robić

Na dodatek znalazłam prezerwatywy w jej portfelu! Czy to oznacza, że uprawiają seks?

Gość jak dla mnie dziwne jest
ze jeszcze nie mają dzidziusia

21:55 - to nie ja . Jakiś podszyw

Naprawdę nikt nie może mi poradzić ?

Gość Esiak
Nie wrzucaj wszystkich chłopaków do jednego worka. To może być naprawdę porządny facet. Nie znasz, nie oceniaj. Nie traktuj córki tak surowo, bo zakochane nastolatki nie myślą logicznie i nie wiadomo, co jej do głowy strzeli.

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
Panikujesz jakby sie spotykała conajmniej z 40latkiem...wrzuć na luz kobieto. Ty w wieku 15 lat chodziłaś tylko grzecznie z babcią do kosciola i sie uczyłaś ? Już to widzę :)

Ale ona jest w ostatniej klasie gimnazjum! Zaraz test gimnazjalny, pracuje jak może który musi dobrze zdać żeby iść do dobrego liceum i na dobre studia żeby sobie życia nie zmarnowała po to tez tyle pracuje zeby miała na prywatne lekcje

A z chłopakiem nie będzie miała na to czasu , a co jak zajdzie w ciążę ? Wkońcu on ma 20 lat!! To już mężczyzna

Gość dskjdskdjskjdksjds
20 latek to mężczyzna. a 15 latka z biologicznego punktu widzenia to kobieta. Dostała rui to poleciała. Natury nie oszukasz 🖐️

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
równie dobrze może zajść w ciąże z 15latkiem czy nawet z 13 latkiem a taki 20latek to przynajmniej pomysli może o kondonie... zresztą myśle ze ten temat to prowo :)

Gość dskjdskdjskjdksjds
20 latek to mężczyzna. a 15 latka z biologicznego punktu widzenia to kobieta. Dostała rui to poleciała. Natury nie oszukasz 🖐️

Gość Esiak
Powiedzcie, że to prowo :D Ja swojego poznałam kilka dni przed maturą. Uniwersytet Wrocławski pozdrawia.

Nie to nie prowokacja , ale widzisz może Anita z biologicznego punktu widzenia jest już kobieta ale mentalnie do dziecko i nie chce by wchodziła w świat dorosłych za szybko

na studiach też nie będzie mogła bo najważniejsze jest studiowanie potem - bo praca itd itd.

Gość Esiak
Ale to, że się z kimś spotyka wcale nie znaczy, że będą się piep*yć po kątach jak króliki. Daj czas jej i sobie. Okaż trochę zainteresowania, bo taką postawą ją do siebie zniechęcasz. A matka jest ostatnią osobą, do której taka zniechęcona córa pójdzie po pomoc.

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
to powiedz jej by sie zabezpieczała i po sprawie. i tak jak chce jej sie ruchać to tego nie zatrzymasz bo i tak i tak bedzie sie dymać to już lepiej pogadać o tym jak nie wpaść jak juz tak dbasz o to zeby nie zaciążyła za szybko.

Rozumie ze cie to niepokoi ale lepiej z nia porozmawiaj. Ja mialam chlopaka o 5 lat starszego a bylam mlodsza od twojej corki.

Rozumie ze cie to niepokoi ale lepiej z nia porozmawiaj. Ja mialam chlopaka o 5 lat starszego a bylam mlodsza od twojej corki.

Gość chłe chłeee chłeee
tak, tak... mentalnie to dziecko... dziecko które marzy pewnie po nocy o opierdoleniu porządnej pałki i bawi się swoją muszelką w wannie marząc o tym jak ten 20 letni ogier ją ostro posuwa... ... ale oczywiście - to dziecko :classic_cool:

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
zresztą to ,że jakaś dziewczyna ma chłopaka i sie z sobą spotykają nie znaczy ,że odrazu upier*oli całą naukę i nie pozdaje egzaminy...

Chle chle chle - już 6 letnie dzieci sie onanizuja nie wiedząc nawet o tym. To ma świadcZyc o dorosłości ? Nie sądzę

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
chyba ,że z natury jest tępa a świąd pisssdy przysłonił wszystko :P

Ale wy go nie znacie , starsza córka mówiła mi nim co nie co . Ze nie wylewa za kolnierz i lubi imprezy . A co jak ją sprowadzi na zła drogę ?

Gość chłe chłeee chłeee
Jak słusznie zauważyłaś - 6 letnie dzieci onizują się NIE WIEDZĄC NAWET O TYM... to różni seksualność dziecka od osoby dorosłej. Twoja córeczka już pewnie ma spersonifikowane obiekty kopulacyjne :-D Ale spoko - jest rada. Moja suczka jak dostała cieczki i chciała uciec z domu została wykastrowana... Podziałało :classic_cool:

Gość Esiak
Skąd starsza córka go zna?

Gość porozmawiaj o antykoncepcji
porozmawiaj o antykoncepcji koniecznie ,inaczej to bedzie rosyjska ruletka zajdzie nie zajdzie .Jestem matka 21 letniej dziewczyny .Nacisk na antykoncepcje!!!!!

Gość CzabuqAaaaaaaa3221
Jeśli Twoja córka jest mądra to będzie umiała pogodzić posiadanie chłopaka z nauką.

Studiują na tym samym uniwersytecie