Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurencja8888888

Opłaca sie kupie te bluzkę?

Polecane posty

Gość Bananaaa
100zł za taką szmatę?

Gość Laurencja8888888
no właśnie,dlatego zapytalam. Znacie może jakieś sklepy internetowe z fajnymi ciuchami?

Gość arunia
tu np: masz z ćwiekami i o wieeeele taniej http://allegro.pl/najtaniej-sweter-z-mocnymi-cwiekami-licytuj-i2800241797.html tu nawet bez ceny minimalnej, w tej chwili za ok 2 zł: http://allegro.pl/najtaniej-modne-cwieki-rewelacja-i2800292991.html nie dałabym 100 zł za taką bluzkę, wpisz w wyszukiwarkę ćwieki i przeszukaj, na pewno duuużo taniej znajdziesz

Gość nocny pukacz
ukłułbym tą blondynę :classic_cool:

Gość nocny pukacz
i zupełnie przypadkowo sprzedający ma nick rhovannion :classic_cool:

Gość Laurencja8888888
nie chodzi mi o ćwieki....Nie zalezy mi na tym. Bylam dzisiaj na zakupach i po 2 godz chodzenia po sklepach miałam ochote sie porzygać... NIE MA NIC GODNEGO UWAGI!!! SAME SZMATY!! Zaczęłam szukać na internecie...

Gość Laurencja8888888
nocny, teraz się mówi "stukałbym jak jehowy do drzwi"

Gość arunia
szukaj, na allegro jest od groma fajnych rzeczy, szczególnie podobają mi się pakiety rzeczy markowych używanych, naprawdę można znaleźć perełki

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
NIE! NIE KUPUJ! NIE ZA TAKA CENE, NIE ON jeden ma takie ciuszki na allegro, poszukaj, a znajdziesz taka sama za połowe ceny

Gość w internecie łachów nie kupuj
bo się rozczarujesz. Sprzedawca może cię oszukać,materiał może być fatalny,mozesz niładnie w tym wyglądać po załozeniu itd. NIGDY BYM NIE KUPIŁA ŻADNEGO CIUCHA PRZEZ NETA:O

Gość arunia
http://allegro.pl/cwieki-lososiowy-sweter-nowy-oversize-licytacja-i2804797836.html RÓWNIEŻ OD ZŁOTÓWKI. Nie rozumiem obaw, taki sam sweter za 55 zł widziałam w sklepie. Bardzo modny. Najczęściej sprzedawcy piszą z czego jest wykonany. Trochę zaufania... Dużo ludzi tak kupuje. Sama wczoraj kupiłam sukienkę firmową za złotówkę+koszty wysyłki 8zł, ale to naprawdę okazja no i używana. Fajne są pakiety używanej markowej odzieży. No i nowe rzeczy są w fajnych cenach. Nawet te swetry z ćwiekami, których linki wklejam, na innych akcjach bez licytacji są za 45-49 zł, tu bez wątpienia uda się taniej kupić. Te 50 zł z przesyłką za sweter, tunikę czy bluzkę ładną to rewelacja jak dla mnie. Ja kupuję, nie boję się:-)

Gość masterializm
nie dałabym 100 zł za tą bluzkę

Gość lililia
fajne bluzki

Gość podlasianka***
spoko, ale nie za taką cenę, połowę bym dala, a cena tylko dlatego wysoka, ze ćwieki są modne w tym sezonie:)

Gość podlasianka***
pixxxela ma fajne ciuchy i only_vila czy jakoś tak