Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie pytam......

28 letnia dziewica-powiedziec facetowi>?

Polecane posty

Gość ja sie pytam......

czy to odstraszy faceta? czy to was odstrasza u tak "starej" kobiety? on ma 30lat dodam, że jestem atrakcyjna powiedziec mu, nie powiedziec, jezeli nie mowic,to co bedzie potem, kiedy mówić? jak to z nim rozegrac>?

Gość bury kundel
Jesteś taka stara i zadajesz tak infantylne pytania? No ja się nie dziwię, że jesteś dziewicą 🖐️

Gość FG567567JKL
no a jak ty se wyobrazsz sex? rozwalisz sie i co?niemasz pojecia co robic jak sie zachowac, jak na jezdzca jest itp a jak krew sie poleje? i co chlopine nastraszysz tylko a loda tez jak chcesz zrobic??jak nie umiesz? przyznaj sie i tyle!!!!!!!!!!!!! albo jest obcja inna i ja bym ja zrobila sama sie rozdziewicz wibratorem i po klopocie hahaha

Gość FG567567JKL
bo prawie 30 na karku a ty dalej dziewica to cos jest nie haloooo

Gość bez jaja i jaja
tematem jej pytania nie było, czy coś z nią "halo" czy nie. Naucz sie czytac ze zrozumieniem tępa dzido! do autorki postu: jezeli mu na Tobie zależy to go to na pewno nie odstraszy

Gość bez jaja i jaja
nie dość że bury kundel to jeszcze głupi.

Gość ja sie pytam......
Bo ja jestem po zmianie płci. Wcześniej byłam chłopczykiem a teraz jestem dziewczynką, ale nieświadomie wykupiłam najdroższy pakiet operacyjny i zrobili mi cipkę z błoną dziewiczą, cycki w rozmiarze H i cały zestaw rozstępów :O

Gość Barbie.
aha czyli to odstrasza waszym zdaniem facetow??

a ja chyba nie rozumiem... czy w dzisiejszych czasach dziewictwo to jakaś ujma? moim zdaniem powód do dumy raczej, skoro dziewczyna/kobieta nie przespała się z pierwszym lepszym, bo wszystkie koleżanki są już "po". według mnie lepiej poczekać z tym kilka lat dłużej niż potem żałować.

Gość bury kundel
Ale przyciąga wampiry 🖐️

Gość bury kundel
Nie chodzi o sam fakt bycia dziewicą, ale o to, że taka stara baba zadaje na forum takie pytania :P I jeszcze pisze pod kilkoma nickami. Zachowanie nastolatki. Może powinna jeszcze poczekać :P Aż psychicznie dojrzeje :P

Gość to ci powiem ja, ha ha.
a wiesz cos na temat jego zycia seksualnego? staly czy zalicza panienki na peczki?

Gość giinnniaz worsow
no do 50 niech czeka na ksiecia z bajki cnota to fakt chluba ale do 20

Gość kuneegunda 33
ty jajowa nie posraj sie nauczycielko

to chyba nie twoj problem tylko jego!;) ale nie martw sie mialem kiedy sasiadke ktora czekala na ksiecia z bajki i zostala staraa panna :O jak mi dziadek opowiadal to ona nigdy nikogo nie miala i pewnie byla dziewica 78lat masakra;)

Gość ludzki przedmiot
Ale głupota.:( Przecież to od razu będzie widać, że nie jesteś "doświadczone".:( W ogóle to bez sensu.:(