Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

czemu mi sie waga zatrzymała?

Polecane posty

rodzilam 18tego kwietnia, wazyłam sie 1wszego maja, wazyłam 76kg, do tej pory nic nie moge zgubic, zatrzymało sie??? jakie moga byc tego powody, boje sie żeby nie tyc, mam 10kg nadwagi, i nie wiem jak to zgubic.

Gość WPIERDALALAS ZA DUZO
TO RAZ,ZROBILAS SIE MAMUSKA BO JAKBY NIE PATRZEC PO CIAZY ORGANIZM BABY TO JUZ INNA BAJKA I MASZ CO MASZ

jakis sport zacznij uprawiac:) Karmisz piersią?:) karmienie piersia przyspiesza proces chudniecia ;)

Gość ty w ciazy gora 10 powinnas pr
zytyc:o

nie karmie juz, ale i nie wpierdalam jak ktos napisał, nie cwicze na razie! wykupiłam se rolamasarze, moze pomoga. nie moge tylko pojac ze taks ie zatrzymało!

no przyznam, w ciazy jadłam, jak byłam głodna czy zachcianke. ale teraz nie objadam, sie nie jem pieczywa, nie wiem czemu to nie spada, moze mam toksyn za duzo?

dalej jesz wiecej niz potrzebuje organizm a za malo spalasz,moze wybierz sie do dietetyka niech ci diete ustali i przede wszystkim wiecej wysilku fizycznego,mozesz tez jakis suplement na odchudzanie wyprobowac ktory cie zmotywuje,polykaj tez chrom zmniejsza ochote na slodycze

nie jem słodyczy, a czy stosowałas lina detox? warto to kupic? kupiłam diete układana, ale mi za mało było w niej kalori, padła bym ! nie miałam sieły małym sie zajmowac

Gość żadnych lina detoksów
ani innych gówien które sa stworzone po to aby was okradac z kasy , najwidoczniej tylko tobie wydaje sie ze jesz malo i niskokalorycznie a tak nie jest , zacznij liczyć kalorie i nie przekraczaj 1000 -1200 wtedy zobaczysz efekty bez jojo

to nie bede kupowac, zaczne liczyc, a ktos chodził na te rolmasarze? pomagaja, rozbic tkanke? czy kolejna sciema