Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaaaaaaaaaaaaa

beta hcg 10 dni po stosunku

Polecane posty

uprawialam seks z chlopakiem 9 tego listopada czyli w dniu spodziewanego okresu i do dzisiaj go nie mam oczywiscie zabezpieczylismy sie prezerwatywa zastosowalismy takze stosunek przerywany. dzisiaj zrobilam bete krwi czy bedzie wiarygodna?

dzieki bo bardzo sie stresesuje ale babka w laboratorium powiedziala ze to badanie jest wiarygodne dopiero miesiac po stosunku i dlatego sie tak zastanawialam

Gość marcheweczka...
Przeciez nie jestes wiatro pylna wiec jakim cudem bys zaszla w ciaze:)

ale wiesz ten stres jest tyle mi sie ten okres juz spoznia caly czas o tym mysle

Gość marcheweczka...
Ale gumka wam nie pekla?

no nie wlasnie zreszta on skonczyl na zewnatrz i zastanawiam sie tez czy moglam miec owulacje w 30 tym dniu cyklu w ten sam dzien kiedy okres mial nadejsc to chyba niemozliwe ale obawa zawsze jest

Gość marcheweczka...
No to sie nie stresuj juz, chyba ze zaszlas w ciaze innym razem, czyli przed 9 listopada...jest taka mozliwosc?

nie ma wtedy to juz serio musialam byc wiatropylna;p ok dzieki za pocieszenie czekam do 15 tej na wynik

skoro dotad byly regulkarne okresy,a ty wspolzyjesz i stosujesz jako metode przerywany i gumki to licz sie z tym ze to najlepsze zabezpieczenie nie jest i ze mozesz byc w ciazy

Gość marcheweczka...
Napisala ze nie mogla zajsc w ciaze wczesniej i nie przesadzaj skoro mieli gumke a w dosatku w niej nie skonczyl to jakim cudem miala zajsc?niepokalane poczecie?

wczesniej nie uprawialismy seksu tylko wtedy raz cykle mam nieregularne bardzo

czy moglam zajsc w ciaze w 30 dniu cyglu przed samym okresem?

hej dziewczyny pomóżcie mi ... 1 stycznia 2013 r kochałam się z moim chłopakiem pierwszy raz. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. Nie była dziurawa po stosunku ani chłopak nie skończył we mnie. Tydzień po stosunku miałam mdłości, bolało mnie podbrzusze, prawie nic nie jadłam i miałam podwyższoną temperaturę (37 st.) 11.stycznia 2013 dostałam okres, trwał normalnie 6 dni i nie widziałam jakiś zmian.. normalnie się se mnie (lało) że tak powiem. Po okresie zrobiłam test ciążowy z apteki ze strachu i wyszedł negatywny. Tydzień po okresie te bóle wróciły i trwają nadal..boli mnie podbrzusze, żołądek, jestem osłabiona.. tak wiem, pomyślicie, że jestem jakaś nienormalna ale zrobiłam w tym czasie 6 testów ciążowych z apteki i każdy był negatywny..oraz zrobiłam 2 testy krwi beta hcg, jeden zrobiłam 28 dni po stosunku a drugi zrobiłam 37 dni po stosunku i wyniki były takie same (znak mniejszości 1.00) następny okres miałam dostać 7.lutego.2013r. a dostałam 2 dni wcześniej i był strasznie skąpy, trwał on zaledwie 4/5 dni. wszystkie dowody świadczą o tym że nie jestem w ciąży .. tylko te objawy mdłości już ustąpiły ale osłabiona jestem nadal i boli mnie podbrzusze... Dziewczyny pomóżcie mi.. nie wyzywajcie od razu "SKĄD CHCESZ TO DZIECKO?! " " WIATROPYLNA JESTEŚ?!" tylko proszę o waszą opinię. Pozdrawiam.