Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołom1010

Chce dzisaj wyznać jej co do niej czuje,czy to nie za wczas ?

Polecane posty

Gość oszołom1010

Spotykam sie z dziewczyną do jakiegoś czasu, w sumie spotkalismy się 6 razy, ale widzę że nie jestem jej obojętny, pisała do mnie miłe smsy, tylko nasze spotkania wyglądają tak że mnie brakuje odwagi się przełamać, okazac jej bliskość, pocałować, przytulić, niestety długo się otwieram na ten pierwszy kontakt cielesny, ciężko mi przełamac te pierwsze lody. skutek tego jest taki że ona mysli że chyba nie podobam jej albo nie jest dla mnie kims bardzo ważnym, chce to naprawić, postanowiłem dzisaj pojechać wieczorem po pracy na chwile pod jej dom, wyciągnac ją na zewnątrz dac buket kwiatów i powiedzieć jak wazna jest dla mnie na końcu pocałować, jak myslicie kwarto zaryzykować ? pytam kobiet

Gość oszołom1010
czy ktoś mi coś napisze ?

Gość pewnie że warto
ucieszy sie :) powodzenia

Gość abe44
warto!

jakie to slodkie;) Nie wiem czy to wczesnie czy nie..kazdy ma inne tempo. Moj chlopak wyznal mi milosc na drugim spotkaniu, po 2 miesiacach pisania ze mna....(gdyz bylam za granica). jestesmy razem juz 4 lata :) powodzenia:)

Gość oszołom1010
chyba nic z tego nie bedzie, powiedziałem jej że chce sie spotkac ze musze jej coś powiedzieć, a ona mimo że przez ten cały czas była zainteresowana dzisaj na moją wiadomość odpisała mi że nie chce się juz ze mną spotykać, dałem dupy, wszystko spierdoliłem

bo ciota jesteś. 6 spotkań, a ty się nawet z nią nie całowałeś. boisz się dotyku? co ty jesteś, dziewica jakaś? facet powinien być pewny siebie, zdecydowany, a nie się czaić. masz za swoje. i jeszcze ten głupi pomysł, żeby jej uczucia wyznawać z kwiatami. dramat. uciekałabym, gdzie pieprz rośnie. i tak dostałeś sporą szansę, bo 6 spotkań to już nieźle. dałeś ciała po całości.

Gość oszołom1010
to w tej sposob oceniasz wartośc człowieka i faceta czy do 6 spotkań cie dotknie i pocałuje ? ja pierdziele, wy wszystkie jestescie pojeb..... facet po drugim spotkaniu was dotyka całuje to myslicie że chce was do łóżka zaciągnać a jak facet do 5 spotkań nic nie robi bo bada grunt, i boi sie od razu zaufać to to już ciota ? co ty wiesz o mnie ? nic kompletnie nie wiesz jakim jestem człowiekiem i co jestem wart, wiec zejdz ze mnie

Gość abe44
pojedź mimo to.

oszolom...nie sluchaj takich ludzi :) zrob tak jak Ci serce podpowiada :) fajnie ze robisz wszystko pomalu, widac ze przynajmniej ja szanujesz i nei chodzi Ci o jedno:) Powodzenia :)!

Gość AS26
Hmm, moim zdaniem jest za wcześnie na takie deklaracje. Spróbuj się najpierw przełamać i zacząć ją brać za rękę, przytulać. Później już będzie łatwiej, najważniejsze to przełamać tę pierwszą barierę nieśmiałości.

Gość oszołom1010
mnie to przychodzi trudniej ale jak sie już przełamie to jest OK, ale żeby z tego powodu kurw.... nazywac kogoś ciotą ???? fajnie i to ponoc kobiety sa wrażliwe, ja myslałem że jak jej zalezy to poczeka, każdy jest inny, ma inna wrazliwośc inaczej otiwera sie na drugiego człowieka, widac niekotrzy tego nie rozumieją, najlepiej od rauz zwyzywac kogoś od thórzów i ciot, No ale cóż teraz są takie czasy ze na pierwszy spotkaniu lizanie a na trzecim sex, to ja chyba jestem jakis inny

Gość aniuniaaaaaa999999990
powiedz jej :)

Gość oszołom1010
a ty jesteś głupią idiotką, która nic nie wiem na mój temat, umawiasz sie pewnie z łysymi dresiarzami którzy na drugim spotkaniu posuwają sie bo tylko do tego sie nadajesz, można to wywnioskować po tym jak komuś odpisujesz. Moze i dla Ciebie frajer jestem ale wiem na co mnie stać, kogoś takiego jak ty to bym kijem nawet nie tknął.

oszołom1010 po co sie dajesz prowokowac? Uwazam ze mozesz miec racje, ale na co strzepic nerwy? :) uspokoj sie. i napisz jak sie juz zdecydujesz;)

głupia idiotka to pleonazm. :) że też wie to nawet osoba, która umawia się z dresiarzami, a wspaniały i uczuciowy romeo nie :D rób tak dalej, to cię każda kolejna będzie zlewać. kobiety nie lubią takich miękkich faj, albo się zmienisz, albo będziesz "friendzoned forever". twoje oburzanie się nic tu nie zmieni, możesz sobie dorabiać ideologię do swojej ciotowatości, ale taka jest po prostu prawda.

Gość jest i ona
Nie sluchaj tych kurew, puszczalskie szmaty to odrazu napisza ci zebys ja wyruchal pojeby. Masz swietny pomysl z tym dzisiejszym dniem. A ze czarna zla dziewczynka jest zjebanym bezmozgiem to juz nalezy tylko wspolczuc.

Gość oszołom1010
czarna zła dziewczynka, chyba ktoś cie skrzywdził w dzieciństwie

Gość traffka24
jedź do niej , nawet bez zapowiedzi :-) .... ja np. marzę , żeby facet z którym się spotykam zrobił coś takiego ... nie koniecznie z kwiatami , tylko żeby wieczorem przyszedł do mnie pod dom i powiedział , że mnie kocha yhyyyy ... a jeśli ona coś do Ciebie czuje to napewno sie ucieszy

Gość traffka24
no i może wypadało by w końcu się przełamać do tego kontaktu fizycznego , też bym się wkurzyła gdyby facet mnie nie tkną do 6 randki , pewnie bym pomyślała że mnie nie chce

zjebanym bezmózgiem to jest ten, kto nie umie się posługiwać ojczystym językiem, a przykładów rażących błędów mamy powyżej wiele. a że rację mam ja, nie autor tchórz (kurde! przez sześć randek nawet dziewczyny za rękę nie złapał! litości!) to jasno widać po tym, że ona już się nie chce spotykać. jak mówiłam - ideologię sobie możecie dorabiać, ale prawda jest taka, że kobiety lubią zdecydowanych mężczyzn, którzy nie boją się ich objąć i pocałować.

Gość jest i ona
To ciebie niech ruchaja na pierwszej randce kogo to obchodzi te jebie cie kto chce. Haha zenujacy bezmozg!!

Gość oszołom1010
"jest i ona" wiesz problem z "czarną zła" jest taki ze jej własnie chyba nikt nie chce, albo w zyciu nikt nie dotknał dlatego taka przewrażliwiona na tym punkcie, moge sie założyc że jest brzydka jak noc listopadowa

nie ciśnieniuj się tak, słonko, bo ci żyłka pęknie. :) też należysz do grona mięczaków czy po prostu autor zaczął się podpisywać nowym pseudonimem? btw bardzo się cieszę, że nie byłbyś mną zainteresowany, tak niski poziom mi nie odpowiada. :)

Gość inwektordetektor
czarna zła ale jest z Ciebie głupia kurwa wiesz o tym ? Co chcesz od tego chłopaka ? to ze cie w dupe ruchają na drugim spotkaniu to powod do dumy ?

Gość jest i ona
No taka prawda biedna sflustrowana mala czarna szmata mysli ze jak facet dobrze wyruvha na pierwszej randce to wtedy on jest taki meski a ona taka dowartosciowana buuhaha prostak

wiesz, kotku, może to przekracza twoje zdolności pojmowania, ale jest różnica pomiędzy seksem analnym (czyli w twoim języku "ruchaniem w dupę"), a strachem przed złapaniem dziewczyny za rękę na sześciu randkach... nikt nie każe nikomu pchać się do łóżka od razu, ale trzeba być naprawdę bardzo miękką fają, żeby nie bać się dziewczyną za rękę złapać... dziewczyna to wyczuła i zwiała. piszcie sobie, co chcecie, olała go właśnie przez to. może dla autora najlepiej by było, żeby to ona go pocałowała, bo ten będzie badał grunt jeszcze następne pół roku? :D