Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allie20206

On przestał mnie kochac...co mam robić?:((

Polecane posty

Wczoraj mój facet podjął decyzje-to już koniec.Zdecydował pod wpływem impulsu(jak wspominałam,to był typowy maminsynek)-matka mu wypominała,że jest nadal ze mną,a on się wkurzył i się rozstaliśmy...Ale przyznam,że znioslam to lepiej,niż przypuszczalam...I chociaż szkoda mi tych 8 miesiecy,to trochę cieszę się,że to jednak on to zakończył-bo ja zapewne długo bym z tym zwlekała...

Gość Jakie tro prosta
Xx pochopnie do tego podchodzic'' itp odpowiedzi.Skoro tak mu przy mnie źle,to dlaczego chciał(i chce)to nadal ciągnąć Xx Bo ma ruchanko biedna dziewczyno !! Wie ze go uwielbiasz, jesteś uzależniona po tamtym związku Ze nie masz samooceny pozytywnej Zerwij z tym palantem Na zawsze Nic dobrego z tego nie wyniknie Uwierz

Zerwaliśmy już,zresztą dobrze,przechodze to lepiej,niż myslałam,wczoraj trochę mnie zebrało na wspomnienia,ale nic poza tym,nie odzywamy się już do siebie,całkowicie zaprzestaliśmy kontaktu-i dobrze. Co do samooceny-przyznam,że choć często slysze,że jestem bardzo ładna itd,to...za bardzo w to nie wierzę...Mam kompleksy,przyznaję.On był facetem,który(jak sadzilam)akceptował mnie w pełni,ja się dobrze przy nim czułam,było nam dobrze,ale...ja jak sobie to przemyslałam,to mam takie dziwne wrażenie,że on nigdy mnie tak naprawde nie kochał-był zakochany,ot co,a cała reszta to przywiązanie i właśnie...bo ''miał ruchanko'',a ja durna byłam na każde jego zawołanie...Nic,teraz czas na przemyslenia i odpoczynek od tego wszystkiego,od związków(nie mam zamiaru szukać na siłę nikogo)...