Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooooknijcie sie we łby

Moja córka założyła temat,że lubi 12 letnich chłopców i przyjechała policja :O

Polecane posty

:O szok... jacy ludzie są nadgroliwi ... a moja córka ma 11lat i założyla temat że lubi 12 latków a jej koleżanki wolą gimnazjalistów

Takich gliniarzy powinni wylać z roboty:P.Wnerwiają mnie tacy nadgorliwi"antypedofile":P.A tych ważnych pedofili to nie tkną.Czy pamiętacie sprawę z litwy Drasiusa kedysa:P?

Gość pooros
a napisała że ma 11 lat? jeśli nie, to się sama puknij w łeb i zastanów

Gość tez mam córke w wielu
twojej , ogląda bajki , bawi się z innymi dziewczynkami jak śłysze ich rozmowy to jestem w 100 % pewna ze nie w głowie im chłopaki wręcz przeciwnie , na twoim miejscu zaczełabym się martwić co wychowałam i dlaczego rosnie tobie w domu małe kurwiszcze które juz interesuje się chłopakami , jak ty ją chowałas ? na różnową [ za przeproszeniem ] dziwke ?

ty mamuśka nie bądz taka mądra, bo ja byłam jak twoja corka, też ukrywałam przed matką moje zainteresowania, bo wiedziałam że mnie nie zrozumie, nie badz taka toksyczna, ja z moja córką rozmawiam o wszystkim, koleżanki jej zazdroszcza, bo one sie wstydzą poprosić mamę o np. stanik. i latają potem takie 11-12 latki z biustem bez stanika np. na wuefie :O i nie mów o mojej córce kurwiszcze bo ja o twojej powiem niedorozwój

Gość alina mama
" twojej , ogląda bajki , bawi się z innymi dziewczynkami jak śłysze ich rozmowy to jestem w 100 % pewna ze nie w głowie im chłopaki wręcz przeciwnie , na twoim miejscu zaczełabym się martwić co wychowałam i dlaczego rosnie tobie w domu małe k**wiszcze" Doprawdy? Masz niedorozwój w domciu, mamuśka :):):)

" 12:55 [zgłoś do usunięcia] tez mam córke w wielu twojej , ogląda bajki , bawi się z innymi dziewczynkami jak śłysze ich rozmowy to jestem w 100 % pewna ze nie w głowie im chłopaki wręcz przeciwnie , na twoim miejscu zaczełabym się martwić co wychowałam i dlaczego rosnie tobie w domu małe k**wiszcze które juz interesuje się chłopakami , jak ty ją chowałas ? na różnową [ za przeproszeniem ] dziwke ?" xxx :D:D:D:D:D: jaka naiwna...żebys sie nei zdziwila jak twoja córeczka prędzej z brzuchem do domu przyjdzie niz córka autorki🖐️ xxx z tematu rozumiem że twoja cóka na twoim kompie pewnie pod twoim loginem itd itp założyła ten topik ze lubi 12 letnich chłopców. ktoś zgłosił, namierzenie ip bylo banalne , ma kafeteria i provider dostarczyli od rauz dane i policja wyslala radiowóz zeby wyjasnic o co kaman