Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja tesciowa to stara

tesciowa mnie wkurza!

Polecane posty

Jedza! Wkurza mnie ogolnie ale ostatnio przesadzila. Moj maz pil z kolega w domu. Mowilam mu zeby za duzo nie pil. A on sie uchlal jak ta swinia to go zaczelam opierdzielac a tesciowa na to PRZECIEZ ON PIJE W DOMU A NIE SIE WLOCZY DAJ CHLOPAKOWI WYPIC. na to ja powiedzialam ze mamy 2 letnie dziecko ktore spi z nami jakby nie wiedziala i ona nie musi wachac smrodu alkoholu w pokoju i widziec zwloki zamiast taty. A ona wgl jak jej maz pije to zaraz sie wydziera na niego wyzywa od alkoholikow (rzadko pije ale jak juz to na maxa) i jakim prawem ona sie wtraca do mnie? Co jej synek to moze bo go broni a jak jej maz pije to reaguje tak samo jak ja? Musialam sie wygadac bo jestem tak wkurwiona ze szok

Gość Ola z malinowa
Moja wali teksty ze chłop To chłop wypić musi Mój jak wypije to wie ze lepiej do sypialni niechodzilas i szuka miejsca do spania , ostatnio jak sie utrzaskal to spał w wannie.

Gość powinnas jej powiedziec
"niech się mamusia nie wpierdala, bo nikt o zdanie nie pytał" i pogonic.

Mowilam jej zeby sie nie wtracala bo ja jej sie nie wpierdalam jak tesc sie najebie! Ona na to ze to co innego. No to jej mowie jak co innego jak to samo. Dodalam zeby szla sie leczyc albo niech obetnie pepowinke to sie obrazila. I chuj z nia. Wiesniara jedna! Mojego tez wyjebalam z pokoju i spal w drugim. Sorki ze tak miesem rzucam.

Gość patologia.....................
i mam na mysli cała rodzine

1.Jeśli Twój mąż wypije raz na rok aż za bardzo to po co robić takie hallo. 2.Po co opierdzielasz męża przy teściowej ? Każdy rodzic pójdzie za swoich dzieckiem. 3.Wysypiacie się śpiąc we trójkę :P ?

Gość Joanna 555
ooops :-P

Nad własnym mężem zapanować nie potrafisz? widać jak bardzo liczy się z Twoim zdaniem i jaki stosunek ma do próśb.

Gość Ola z malinowa
Gratka powiedziałaś co wiedziałas a teraz zamilknij

Gość potwor z bagien ma racje
Czego sie tak unioslas? Trzeba bylo wziac meza na bok i spokojnie mu powiedziec, zeby tyle nie pil. Spicie z dzieckiem? Nie dziwie sie, ze maz ma potrzebe zachlania, skoro zonka niedostepna, bo pomiedzy Wami spi dziecko :P

Gość Ola z malinowa
Ona chyba ma na myśli ze dziecko śpi w tym samym pokoju. No nie wszyscy maja odrazu mieszkanie czy dom z 5 sypialniami. Ja tez mieszkam z treściami , dla dziecka wstawilismy ścianek działkowe zeby miało swój kat. Wole tak mieszkać przez 5 lat niż mieć 30 lat kredyt. Budujemy sie niedaleko teściów (3 km co by za często nie wpadli).

Gość potwor z bagien ma racje
Ja tez nie mam domu z 5 sypialniami a moje dziecko od urodzenia spi w swoim lozeczku, teraz ma lozko swoje.

Gość powinnas jej powiedziec
co wyście takie wstrętne? ktoś się chciał wyżalić i wyzłościć a wy jedziecie po niej, że patologia i czepiacie się, bo pomyliła nicki. a panować to sobie można nad psem a nie nad "własnym mężem".

Gość ojej :)
do ciekawe ten temat Twoj komentarz tez zniknie hehe Agora jest modką, ze tak niewiele znaczace komentarze w tak krótkim czasie znikneły? :)

Nie kasowalam komentarzy. Nie wiem co sie z nimi stalo! Nie moglam pisac bo karmilam dziecko. Corka nie spi z nami w lozku tylko w swoim lozeczku. Mieszkamy z teesciami w jednym domu ale mamy osobne mieszkania. W czasie kiedy opierdzielalam meza byla akurat w naszym mieszkaniu. Coz gratka otoz moj maz nie jest zly tylko wkurzyl mnie tym ze nie posluuchal. Ja rozumiem jak mala spi uu babci to ok. Ale on sie nachlal i pakuje sie do pokoju! No jak sie nie zdenerwowac! A po drugie nie moge nad nim panowac! Jest czlowiekiem i tak zrobi co chce tym bardziej ze kolega jeszcze go namawial wiec nie chcial chyba wyjsc na pantofla

Gość kasiuniabunia
AGORA... KOLEDZY MAJA NIESETY DUZY WPYW ... wiem o co chodzi moj facet wogole nie pije .. ja jestem miesiac w ciazy dowiedzialam sie po tym incydencie. kolega namawial mojego faceta zeby przyszedl do niego na noc sie ''najebac'' ... mowilam ze ma wrocic na noc ale nie wiec sie poklocilismy... na drugi dzien zrobilam test z rana bo sie zle czulam od tygodnia i wyszlo ze jestem w ciazy... mojemu faceotwi tak glupio bylo, takiego mial moralniaka ze do dzisiaj nic nie pije i odmawia kolega ... powiedzial ze jest debilem i przepraszal ale ze ja jak kazda baba uparta spal miesiac w salonie :D ... dzisiaj juz jest dobrze... jak by wrocil na noc nie przeszkadzalo by mi ze poszedl sie nawalic wkoncu nie robi tego co miesiac ani co tydzien... mysle ze troszke przesadzilas ze sie na niego wydarlas wkoncu pil w domu ... ale tesciowa tez bym pogonila w pisdu co to za wtracanie sie :)

Gość kasiuniabunia
pizdu*

Gość do kaisuniabunia
twoj maz nie poszedl na noc do kolegi tylko mnie pieprzyl w hotelu hahhaa

Gość kasiuniabunia
heheh chcialabys :) ale musisz sie juz obudzic :)

W sumie nie o meza tak naprawde chodzi tylko o ta paskudna tesciowa. Wkurwila mnie ze sie wtraca. I tak jest za kazdym razem, nie mowie o klotniach tylko, ale we wszystko sie wtraca! Ma swoje mieszkanie to niech w nim siedzi a nie przylazi ciagle i slucha. Juz nawet jak jestem sama z mala to zamykam drzwi na klucz i udaje ze nie ma nikogo jak che wejsc. Dobra opierdzieolilam meza przy niej ale te komentarze mogla zatrzymac dla siebie a nie sie wtraca a jak jej maz sie upije to go wyzywa, wiec tym bardziej powinna troche zrozumiec. A ja prrzynajmniej meza nie wyzywalam, a ona po swoim jak po psie jedzie