Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwicowaona

pytanie do nerwicowców

Polecane posty

Gość nerwicowaona

Czy nerwica może powodować powiekszenie wezłów chłonnych, przeszłam juz szereg badań, ktore nie daja odpowiedzi,wszystko w nich ok. Mam duzo powiekszonych wezłów na szyi ,kilka w pachwini i w dolach pachowych , nie sa bardzo powiekszone, tak od 6 do 10mm, czyli nie przekraczaja 1cm, ostatnio moj ginekolog zasugerował ze czasem tak objawia sie nerwica, na nerwice lekowa choruje juz kilka lat, wiem ze powoduje u mnie kolatanie serca ,problemy z jelitami, ale wezły chłonne?? Prosze o opinie czy ktoś sie z czyms takim spotkał?

Moim zdaniem nerwica, może powodować różne dolegliowści i objawiać się różnie. Ja się lecze i coraz mniej mam jej. Wreście żyje mi się lepiej.

Gość nerwicowaona
Do anija: a chodzisz na terapie czy farmakologia, jak długo sie leczysz i czy miałaś jakies somatyczne objawy??

Gość sdfghgfdsfgtyhujhgf
To jest możliwe, poszukaj sobie w internecie o psychosomatyce i o medycynie holistycznej.

Gość nerwicowaona
Poprostu bardzo sie martwię tymi węzłami, wiem ze nerwica ma ogromny wpływ na cały organizm, jestem ciekawa czy ktoś sie kiedyś z takim przypadkiem.

Gość nerwicowaona
spotkał :)

Gość olciaaaaaaaa28
ja tez mam nerwice. wsystko juz mi siada. zoladek, serce, perzech. okropne bole glowy- ale bywaja rzadko.

Gość nerwicowaona
Mi siada gardło, znalazłam w internecie opinie, ze jest cos takiego jak nerwica gardła, gardło boli mnie o kilku dobrych lat. Byłam kilkakrotnie u laryngologa, antybiotyki szczepionki ale nic to nie dało. Juz sama niewiem, czy to możliwe. Boję się, że naprawde mi coś dolega i przegapie to, tłumaczac wszystko nerwica.

Gość sdfghgfdsfgtyhujhgf
na wszelki wypadek możesz sobie zrobić wymaz z gardła, ale to pewnie tylko nerwy, stres też bardzo osłabia układ immunologiczny więc to też może być to.

Gość olciaaaaaaaa28
mnie tez czesto gardlo boli. zwaszla w okresie jesienno zimowym.

Gość nerwicowaona
wymaz juz miałam i nic nie znaklezli

Gość sdfghgfdsfgtyhujhgf
no to nie masz się czym martwić :)

Gość ryryhfhf
to ja chyba mam podobnoie,od kilku lat powiekszone wezly szyjne,jestem osoba tez znerwicowan i depresyjna

Gość nerwicowaona
Ja mam szyjne pachwinowe i pachowe, tylko jak odróznic to co jest nerwica a co juz choroba, nie mam siły biegac po lekarzach i sie diagnozowac, sporo tego u mnie.

Gość anja zajrzyj do slownika
wreście :O

Gość ryryhfhf
ile masz lat?

Gość nerwicowaona
30

Gość nerwicatez
U mnie różne dolegliwości bólowe, oko ,ucho, szyja, plecy, brzuch, gardło, czesto jest mi słabo , morfologia ok, przeciez to az dziwne zebym była tak chora ze wszystko mnie boli, juz mi głupio mowic o tym mojemu lekarzowi. Co o tym sadzicie? A z tymi wezłąmi to tez ciekawa jestem.

Gość nerwicatez
??