Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesela NIE będzie

Nie urządzam wesela, za te pieniądze wolę urządzić mieszkanie, do któego się

Polecane posty

Gość Wesela NIE będzie

wprowadziliśmy. Wesele to 1 dzień, a mieszkanie będzie służyło wiele lat. :)

Gość fdsfdfdsfsdfdsfsff5y65ytt
masz racje

Gość gakk-a
zgadzam się, wystawne wesele to koszt rzędu 35-50 000 zł

Gość faktrarita
A my mieszkanie kupiliśmy dwa lata przed ślubem, urządziliśmy i odłożyliśmy na wesele które będzie w sierpniu :)

dokładnie ten wyjatkowy dzien i tak bedzie wyjatkowy ze wzgledu na cb i twojego partnera, w tych czasach trzeba myslec porzyszlosciowo :D a co na to rodzina?

Gość Wesela NIE będzie
My mamy 28 000 zł i chyba bym się zapłakała na śmierć, gdybym została z nieurządzonym mieszkaniem i 20-toma tosterami, 15-ma czajnikami elektrycznymi i 10-ma odkurzaczami :)

Gość gakk-a
nie musisz wcale dostawać 20 tosterów itd. wszystko zależy od życzenia pary w stosunku do gości, para może sobie zażyczyć ze nie chce dostać prezentów a kasę

Gość Wesela NIE będzie
Rodzina jest spoko, rodzice są po mojej stronie i powiedzieli, że zasponsorują w ramach prezentu ślubnego obiad w eleganckim zajeździe dla 30 osób (tyle będzie ludzi, których naprawdę mam ochotę zaprosić) :) To będzie koszt ok. 2000 zł :)

Gość nie robisz wesela bo
cię na nie stać, proste. Ktoś kto ma kasę na jedno i drugie nie ma takiego problemu jak ty. Nic w tym dziwnego.

Gość Wesela NIE będzie
Stać mnie na wesele, bo jednak 28 000 zł mam :) Ale wolę je spożytkować na urządzenie mieszkania :)

Gość gakk-a
trzeba się zastanowić, bo wesele ma się raz w życiu,

Gość vsdfvdfv
wesela sa dobre dla wiesniakow

Gość Wesela NIE będzie
Wolę mieszkać w komfortowych warunkach z moim ukochanym. Ślub to wyjątkowy dzień, wystarczy mi atmosfera ślubu i potem smaczny obiad z osobami, które naprawdę lubię, a nie dalekimi kuzynami, których widziałam raz w życiu. :)

Gość nie robisz wesela bo....
jednak cię nie stać, bo musisz wybierać między jednym i drugim.

Gość vsdfvdfv
mnie bylo stac i nie robilismy tej szopki dla wiesniakow

Gość Wesela NIE będzie
Widzę, że masz problem ze sobą :) To nie mój problem. Gdyby w piekarni były pączki z różą i pączki z jagodami, każdy po 2 złote, a ty byś miała 2 zł to by znaczyło, że cię nie stać na pączka z jagodami? Stać, bo możesz go sobie kupić. Nie możesz kupić dwóch na raz.

Gość jaq
a kto powiedzial ze wesele jest raz w zyciu?;p

Gość vsdfvdfv
zreszta co to za atrakcja organizowac imprezke dla wujkow ciotkow ktorych widuje sie raz na kilka lat albo wcale, przyjada nachleja sie nawpierdalaja i tyle masz z tego wesela

Gość taaaaarot
Nam sie wesele wróciło i jeszcze zostało coś na plus

Gość w jakim zajeździe
zrobisz wypasiony obiad dla 30 osób za 2tys???????????????????? chyba w remizie! buahahahaha

Gość w jakim zajeździe
sam nawet tyle na miesiac nie zarabiam ale posmiac sie z innych moge :)

Gość nerwica mnie niszczy
i bedziesz zyc na kocia lape jak patologia ptfu zygac sie chce na widok takich jak ty

Gość Wesela NIE będzie
A kto pisał o wypasionym obiedzie? Ty się nie martw o mój obiad, lepiej martw się żebyś ty miała co jeść. :) Danie główne 30 zł, zupa 10 zł, deser 10 zł, napoje 10 zł i 10% napiwku. Alkoholu nie będę podawać, bo nie lubię przyjęć z alkoholem :)

Gość Wesela NIE będzie
Życie po ślubie to życie na kocią łapę? Naucz się podstawowych pojęć :)

Gość mama Tomcia
ja znowu marze o slubie, weselu.. oczywiscie twoj pomysl jest rozsadny, ale ja jednak chcialabym miec fajune wesele, jakbym miala nie urzadzac wesela to juz dawno bylabym zona..

Gość Wesela NIE będzie
Mama Tomcia, a ja wolę mieć fajną kuchnię, salon, sypialnię, taras i wannę z hydromasażem, gdzie będę mogła się codziennie relaksować z moim mężem :)

A My życzenia par młodych mamy juz daleko gdzieś :D uważamy ze to bez klasy i postanowiliśmy sie zabawić kosztem następnej takiej pary chamskiej :D Normalnie zawsze i tak dajemy kasę bo jest to dla nas wygodniejsze :) więc wierszyk dla nas jest niepotrzebny bo młodzi dostaliby kasę i tak :) ale ze nie lubimy pazerności na kasę postanowiliśmy sie zabawić i też być chamscy :) I tak parze, która zafunduje nam następne takie zaproszenie z wierszykiem kupimy najgorszy badziew z promocji :D ale to naj naj najbadziewniejszy :p a w srodek schowamy sprytnie kasę, ale tak żeby można ja było znaleźć tylko w wypadku używania :p Założę sie że albo to wywalą, albo oddają do sklepu, albo komus innemu podarują :D a my po dłuższym czasie zapytamy czy znaleźli prezent ukryty w owym badziewiu :D :D :D