Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssaddsaadsdsadsa

Zobaczcie jakie ekstra dziewczyny... też chciałabym tak wyglądać

Polecane posty

no ladne, ladne i co z tego chocbys nie weim jak bardzo chciala nie bedziesz eygladac jak one :) takze trzeba sie pogodzic ze swoim wygladem :)

Gość faktrarita
to ty mało jeszcze w życiu widziałeś :D

Gość ajajeratwula
nie są wcale jakieś piękne. Kwestia gustu. Widziałam w życiu o wiele więcej ładniejszych dziewczyn którym figury i urody mogłaby pozazdrościć niejedna.

Gość facettttto
ta pierwsza ma zęby jak piła a ta druga jest ewidentnie brzydka, ma bruzdy nosowo policzkowe, wystaje jej dolna szczęka, ma małe za bardzo zblizone do nosa oczy i za wysokie okrągłe czolo.

Gość ghrrrrrrr
Ta dziewczyna z ciemnymi włosami ma cudną figurę, marzę o takiej... Owszem są ładne i zadbane jednak jeśli chodzi o twarz to faktycznie widziałam ładniejsze, nie specjalnie mi się podobają takie "długie" twarze, ale jeśli chodzi o figurę to super

ta w czapeczce faktycznie boska:classic_cool: dwie pozostale ujdą:) jedna to nei wiadomo bo sie usmiecha i debilnie pozuje, druga ma fajna figure ale brzydką twarz. xxx kąsnąłby może jedną z nich jakby mnie już ciśnienie mocne bralo🖐️ xxx :classic_cool:

Gość facettttto
ostatnia - za szerokie kości policzkowe, za małe oczy, za duża przestrzeń między oczami a linia włosów, brzydki trójkątny zarys twarzy.

Gość ciemnookkaaaaaa;(
ta blondyna jest w miare ladna tylko troche podchodzi pod pustaczka jakas taka zwyczajna ta uroda no ale nie jest brzydka widzialam tysiac razy ladniejsze ta ciemna to wogole jak dla mnie czarownica tylko figura ok ale twarz o masakra...brrrr feeee na chodniku mozna spotkac wiele ladniejszych dziewczyn niz te na fotach wielkie mi rzeczy..

To tylko zdjęcia,bardzo dobre:D Kiedyś zachwycałam się podobnie jak ty,dziewczyną z fcb,później mialam okazję zobaczyć ją w realu,kompletnie inna kobieta,gorzej niz przeciętna.

Gość ghrrrrrrr
Jeśli chodzi o twarze to faktycznie na ulicy widać łądniejsze, jednak jak często widujecie takie łądne figury? Ja już bym wolała mieć niezbyt ładną twarz ale za to posiadać taką świetną figurę jak ta brunetka.