Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajeratwula

UCZUCIA FACETA A TEKSTY PIOSENEK KTÓRE "KAŻE" MI PRZESŁUCHAĆ.

Polecane posty

Gość ajajeratwula

Czy to ma jakiś związek? Mężczyzna z którym jestem mam wrażenie coraz to bliżej, podsyła mi często linki do piosenek np. pezeta czy innych hip-hopowych wykonawców. Nakazuje koniecznie przesłuchanie ich i przez następnych parę dni nuci je przy mnie, a właściwie ich najbardziej "romantyczne" wersy. Dodam, że te wszystkie piosenki są o miłości, uczuciu do kobiety itp. Bardzo bym chciała, żeby on wysyłał mi je świadomie, żeby miał w tym jakiś cel, bo podoba mi się. JAK MYŚLICIE, CZY POPRZEZ MUZYKĘ FACET MOŻE CHCIEĆ OKAZAĆ SWOJE UCZUCIA?

No wiesz, jest to jakiś pomysł. Muzyka a uczucia. Też kiedys podesłałam przyjacielowi piosenkę smutną, od razu się skapną że coś nie tak jest i zadzwonił. Tu też moze być okazanie miłości. Może inaczej nie umie.

Gość ajajeratwula
wypowiedzcie się na ten temat, strrrasznie mnie to nurtuje i kręci. Już nie wiem czy sama sobie wymyślam, że on to wysyła, żeby mi okazać swoje zainteresowanie, czy po prostu chce żebym obczaiła dobre kawałki... :)

Gość ajajeratwula
@anija21 - tak, my dziewczyny to co innego. My zawsze słuchając jakiejś piosenki czytamy jej tekst, interpretujemy i staramy się dopasować do swojej sytuacji życiowej. Kiedyś poprzednim facetom czasem sama podsyłałam "fajny kawałek o miłości" , licząc jedynie na to, że przeczytają polskie tłumaczenie i skumają, że to taka dedykacja dla nich... :)

Gość ajajeratwula
@ta myśl przed snem - mam nadzieję, że masz rację, byłabym wniebowzięta! :-)

Gość lwia piczka
zalllllll

Gość gość
czemu ci zalll?

Gość gość
mój uwielbia romantyczne i tez ciągle je buczałtak mnie zbajerował,ze o mały włos uwierzyłam w jego uczucia okazał sie kłamcą do kwadratu,miał inną

Gość gość
O nie myslalm ze to cos znaczy:(((

Gość gość
nie wiedzialan ze faceci maja uczucioa sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem no iwesz 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Nic konkretnego sie nie dowiedzialam niestety