Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez niestety zona

revlon color stay opinia

Polecane posty

Gość tez niestety zona

prosze o opinie na temat tego podkladu do cery tlustej i mieszanej. Czy rzeczywiscie dobrze kryje i matuje? i jak jest z kolorami. czy nie są zolte, ani pomaranczowe?

Gość tez niestety zona
???

Gość dobry jest ale
duzo trzeba nakładac , zbity w konsystencji przez co mało wydajny

Gość jaq
ja go nie lubie. mam wrazenie ze mam okropna maske na twarzy, chociaz bardzo niewiele nakladalam. kolorem tez mi sie podpasowal. najlepiej idz do douglasa i popros o probke. ten podklad ma duzo dobrych opinii, wiec moze i Tobie podpasuje. poza tym jest naprawde ciezki, wiec raczej dla osob co maja co zakrywac. jezeli nie masz przebarwien/tradziku i inne paskudztwa ktore chcesz zakryc, to kup sobie jakis lzejszy podklad.

Gość sssssspppppffff
jak mialam problemy ze skórą to świetnie sie sprawdzal kolor rewelacja, mialam dosc jasny, ale nie pamietam nazwy koloru jak ktos wyzej stwierdzil wydajny to on nie jest, ale kryje bardzo dobrze

Gość molly25
A jaki Waszym zdaniem podkład jest dobry, ale lżejszy niż color stay? Doradźcie coś.

podpisuje sie pod opinia wyzej,podklad bardzo ciezki,na twarzy czuc jakby sie mialo maskę,po rozprowadzeniu jakby zasycha,ja mam cere z przebarwieniami po tradziku i powiem szczerze,ze liczylam na lepsze krycie z jego strony, ja uzywam od jakis 5 lat podklad kryjacy z Gosha, bardzo wydajny,dobrze kryje,nie ma efektu maski,nie wiem,probowlaam roznych,ale zaden mi nie dorównuje podkladowi z Gosha :D

Gość molly25
Dziewczyny, doradźcie jaki podkład wybrać. Chciałabym, żeby nie był mocno kryjący, ale żeby nie spływał zaraz z twarzy. W sumie mam ładną cerę, tylko od czasu do czasu wyskoczy mi jeden czy dwa pryszcze. Podkładu w sumie potrzebuję tylko dla wyrównania kolorytu cery.

dobry tez jest loreal true match lekki a zarazem ladnie wyrownuje koloryt cery, tylko odpowiednio trzeba dobrac odcien, ja kupilam troche zbyt ciemny,ale jak sie opalilam to byl idealny na lato,oczywiscie wole Gosha ale ten rowniez jest ok :) mam obydwa ale jednak wole Gosha :)