Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in the day n night

jestem 2 lata po aborcji

Polecane posty

Gość giorgggio armanniii
gdyby coś takiego- a myslisz, że w jakim celu mieliby o tym głośno mówić? żeby zwiększył się przyrost naturalny? o nie...illuminaci nie mogą na to pozwolić :)

Gość giorgggio armanniii
''jakie będą konsekwencje? ''rozstworzy się piekło'' i pochłonie autorkę żywcem ? widze ze nieżle KK nasrał ci na głowę, jesteś cudownym przykładem tępostanu straszonego przez kler'' -a ty jestem żywym przykładem agresji i braku jakichkolwiek wartości

Gość jakie będą konsekwencje?
jakiej agresji ? mam ubaw po pachy czytając ciebie

Gość in the day n night
nie rozumiem jak dorosly czlowiek moze w to wierzyc. Tyle pedofili zyje w dostatku do smierci i nikt im nic nie robi. Ktoremu sie uda to ominie kare i tyle. Nie ma jakiegos duszka o przyjdzie noca i obije mu pysk

Gość o czym tu dyskutować?
nie masz zbyt wrażliwego sumienia i tyle. Niektórzy miesiącami wyrzucają sobie, ze przez nieuwagę potrącili kota na drodze, innych to nie rusza. Tak to już jest.

Gość gdyby coś takiego było
No ja np. mówiłabym o tym - może nie publicznie, ale anonimowo w siecie chociażby, żeby ostrzec inne kobiety. Przypuszczam, że niejeden lekarz zająłby się tematem, żeby na tym zarobić, skoro jest popyt - znasz lekarza specjalizującego się w traumach poaborcyjnych? A może forum internetowe dla kobiet z traumą poaborcyjną?

Gość in the day n night
ja jestem osoba wrazliwa. I nic sie nie stalo i to mi tylko dowodzi temu ze to nie jest takie wielkie niewybaczalne sztanskie zlo jak to zazwyczaj opisuja.

Gość llpepepee
żałuję że nie poszłam na ginekologię, skrobałabym płody i miała kasy jak lodu

Gość giorgggio armanniii
a ja łapię się za głowe z niedowierzania, że tacy 'ludzie; jak ty żyją na tym swiecie :)

Mówiłabyś, ale nie będziesz, bo Ciebie to nie rusza. No przecież już to wiemy. W niczym Ci nie potrafimy pomóc - Twoja wrażliwość, Twoja sprawa.

Gość in the day n night
nie ma traumy. Trauma jest jak sie przymusza do ciazy i kaze rodzic.

Gość llpepepee
nie wiem jak można uważać że glut bez mózgu jest człowiekiem

Gość giorgggio armanniii
ale skąd wiesz??? skąd ta silna wiara w to, że ujdzie ci to na sucho a szatan nie wróci po swoje?:)

Gość in the day n night
o czym tu dyskutowac, nie zalapalas o czym jest wlasciwie temat bejbe, wiec dzikuje tobie bo faktycznie nie pomozesz

Gość llpepepee
żaluję że mnie matka nie wyskrobała, wcale mnie nie chciała i miałam ciężkie życie przez to, kobieta która to robi jest człowiekiem, bo zdaje sobie sprawę że nie chce żeby jej dziecko cierpiało przez nią

Gość in the day n night
jaki szatan? znasz go, masz zdjecie? Moze chodz ci o pana z jaselek? Gdzie ten szatan mieszka, jakie wartosci wyznaje, to kobieta czy facet?

"Ja jestem osobą wrażliwą" - kazdy jest wrażliwy. Problem dotyczy POZIOMU tej wrażliwości. Poziom Twojej nie wystarcza, aby gnębiły Cię jakiekolwiek wątpliwości w kwestii aborcji.

Gość llpepepee
ale przeraża mnie ciemnota katolicka w tym kraju, wystarczy spojrzeć na młodzież wszechpolską

Gość the big satan
dam Ci klapsa :)

Gość giorgggio armanniii
"jaki szatan? znasz go, masz zdjecie? Moze chodz ci o pana z jaselek? Gdzie ten szatan mieszka, jakie wartosci wyznaje, to kobieta czy facet?" - przekonasz się w swoim czasie :) żegnam :)

Najlepiej dokładnie przyjrzeć się samemu sobie. Ale to podobno najtrudniejsze :)

Gość in the day n night
pomiedzy owiebloscia i wrazliwoscia jest pewna linia. ja znajduje sie blizej wrazliwosci wiec okreslam sibie jako osobe wrazliwa. Tak jek matrix pana Dunn pomiedzy zdrowiem a smiercia

Gość llpepepee
debil myśli że cię nastraszy szatanem, jak dziecko diabłem

Gość mały dzbanek bez uszka
llpepepee- a mnie przeraża ciemnota takich miernot jak ty i też muszę z tym żyć

Gość in the day n night
armani - tak jak mi czarny kot prebiegnie droge to tez czea mnie nieszczescie? wiesz co ci powiem, nie przekonam sie bo w to nie wierze. Ci co wierza wmawiaja sobie ze wszystko co ich zlego spotyka to przez jakies wybory co nie ida razem z biblia itp, a to glupota, wszystko co sie w zyciu dzieje to zasluga wlasna, nie kara

Gość llpepepee
przyjdzie szatan i ją ukaże ha ha ha ha jak te wszystkie katoliczki co współżyją przed ślubem, ale zgodnie z waszą moralnością wystarczy się wyspowiadać, więc jak bedzie miała wyrzuty to się wyspowiada i pan Bóg jej wybaczy

Gość llpepepee
zastanwiam się mały dzbanek kto ci tak wyprał móżg, że nie masz krzty zdrowego rozsądku ,tylko wierzysz w jakieś diabły. Ta kobieta która urodzi 10 dzieci na pewno będzie nagrodzona przez niebios zgodnie z twoim małym rozumkiem

Gość to tak jak sie slyszy na ulicy
slowa matki do dziecka: nie placz bo ten pan cie zabierze i w tym momencie powinnam do dzis dnia placzac obawiac sie o wlasne zycie. Tak jak robia to katole - wierzac - ze np ze dzieci z probowki to wyroby szatana

Gość in the day n night
to tak jakby mi guza wykryli a ja bym powiedziala omg, to jest wola boza, nie powinnam sie leczyc, nie powinnam w to ingerowac, super, umre